reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja też przed zakupami. Jak tak dalej pójdzie to tylko internetowe mi pozostaną. Ale czekam cierpliwie i nie szaleję, co najmniej do 12 tyg a na pewno do info czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Drugie dziecko planowaliśmy więc mamy sporo rzeczy po córeczce, jak będzie chłopak - będę sprzedawać i kupować chłopięce.

Sylka - cudownie!!! Gratulacje serdeczne :)

reklama
Mama290 ja też uwielbiam zakupy dla dzieci i już jest mi ciężko się im oprzeć:zawstydzona/y:
Mi niestety nic nie zostało po moim starszym synku, dosłownie wszystko wydałam. Jedyne co, to mam nosidełko.
Sylka, gratuluję Ci z całego serca. A powiedz mi to było Twoje pierwsze USG? Czy już kolejne i dopiero teraz pokazały się bliźniaczki?

bliźniaki!! wow!:szok: gratulacje podrójne :-)

A ja po wczorajszej chwili euforii i szczęścia... dopadł mnie dół. Cycki nie bolą. spać się nadal chce...i sobie wkręcam, że coś już nie tak jest...eh. Ciężkie będzie te 9 miesięcy... ale oby szczęśliwie do końca!
Najchętniej to bym chciała mieć jakieś podręczne usg pod ręką to bym sprawdzała wszystko co najmniej raz dziennie.

Ja ide jutro na 17 z ta moja przypadlosci krokowa niby juz duzo lepiej ale dalej nie tak jak powinno to przy okazji zobacze malenstwo a 21 prenatalne i wizyta kurcze tylko te koszta kazda wizyta 130 badania i pewnie jakies leki ale czego sie nie robi dla fasoli :-)

Dziewczyny czy skusiłyście się już na jakiś mały zakup dla fasolek?
ja z tych niecierpliwych jestem ;) i tydzien po tym jak sie dowiedzialam o ciazy kupilam bodziaki i getry z czapeczką i słonika -przytulanke :) pozniej po pierwszej wizycie kupilam jeszcze jedne bodziaki z getrami i tac co jakis czas cos dokupuje to pajacyka to bodziaki ale średnio podobaja mi sie ciuszki takie unisex wiec narazie sie wstrzymam z ciuszkami dopuki nie poznamy płci :) po zobaczeniu serduszka kupiłam 2 butelki antykolkowe śliniaczki i szczoteczke do włosków :) najbliżzym zakupem tera bedzie elektroniczna niania z czujnikiem oddechu i miś -szumiś :)

reklama
Do góry