reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja też przed zakupami. Jak tak dalej pójdzie to tylko internetowe mi pozostaną. Ale czekam cierpliwie i nie szaleję, co najmniej do 12 tyg a na pewno do info czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Drugie dziecko planowaliśmy więc mamy sporo rzeczy po córeczce, jak będzie chłopak - będę sprzedawać i kupować chłopięce.

Sylka - cudownie!!! Gratulacje serdeczne :)

reklama
Mama290 ja też uwielbiam zakupy dla dzieci i już jest mi ciężko się im oprzeć:zawstydzona/y:
Mi niestety nic nie zostało po moim starszym synku, dosłownie wszystko wydałam. Jedyne co, to mam nosidełko.
Sylka, gratuluję Ci z całego serca. A powiedz mi to było Twoje pierwsze USG? Czy już kolejne i dopiero teraz pokazały się bliźniaczki?

bliźniaki!! wow!:szok: gratulacje podrójne :-)

A ja po wczorajszej chwili euforii i szczęścia... dopadł mnie dół. Cycki nie bolą. spać się nadal chce...i sobie wkręcam, że coś już nie tak jest...eh. Ciężkie będzie te 9 miesięcy... ale oby szczęśliwie do końca!
Najchętniej to bym chciała mieć jakieś podręczne usg pod ręką to bym sprawdzała wszystko co najmniej raz dziennie.

Ja ide jutro na 17 z ta moja przypadlosci krokowa niby juz duzo lepiej ale dalej nie tak jak powinno to przy okazji zobacze malenstwo a 21 prenatalne i wizyta kurcze tylko te koszta kazda wizyta 130 badania i pewnie jakies leki ale czego sie nie robi dla fasoli :-)

Dziewczyny czy skusiłyście się już na jakiś mały zakup dla fasolek?
ja z tych niecierpliwych jestem ;) i tydzien po tym jak sie dowiedzialam o ciazy kupilam bodziaki i getry z czapeczką i słonika -przytulanke :) pozniej po pierwszej wizycie kupilam jeszcze jedne bodziaki z getrami i tac co jakis czas cos dokupuje to pajacyka to bodziaki ale średnio podobaja mi sie ciuszki takie unisex wiec narazie sie wstrzymam z ciuszkami dopuki nie poznamy płci :) po zobaczeniu serduszka kupiłam 2 butelki antykolkowe śliniaczki i szczoteczke do włosków :) najbliżzym zakupem tera bedzie elektroniczna niania z czujnikiem oddechu i miś -szumiś :)

reklama
Do góry