reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny ja do wanny wlewam lyzke oliwy z oliwek a brzuch dodatkowo smaruje wlasnie oliwa z oliwek albo lniany chyba nie ma nic bardziwj naturalnego a ladna skora jest po tym tylko ze jesli masz genetycznie podatna skore na rozstepy to nawet gdybysmy sie marynowaly w olejkach tak czy siak beda
Blue zawsze jest nadziwja tutaj naczytalam sie roznych historii. Jesli za 10 dni okaze sie ze to koniec wtedy bedzie koniec nadzieii.
Asia jesli to koniec to kochana nie miej pretensji do siebie bo to nie wina tego ze sie kochalas sex w niczym nie przeszkadza po prostu okropny zbieg okolicznosci.
Dziewczyny jakis pexhowy mamy ten listopad bo u nas sie dzieja rzeczy ponad statystyke

reklama
Dziewczyny sex nie miał tu znaczenie Moje maleństwo umarło jakieś 1,5 tyg temu. Nie wiem co mówił lekarz nic do mnie nie docierało wiem że serduszko przestało bić jakiś czas temu. Suwaczków nie usunełam hmmmmmm.............zbieg okoliczności. Mam skierowanie do szpitala ale narazie nie mam na to siły. Mam pustkę, siedzę wyję i popijam drinka chcę zapomnieć, ale się nie da razem z moją kruszynką umarła część , tak długo o nią się staraliśmy a tak szybko odeszła. Piszę może chaotycznie ale nie umiem jeszcze logicznie tego wytłumaczyć. Życzę Wam wszystkiego dobrego abyście mogły cieszyć się swoimi maleństwami.

Asiu :( u mnie w sierpniu bylo to samo tylko ja nie plamilam, nic nie dawalo oznak ze serduszko nie bije. Tez skierowanie do szpitala i najgorsza doba w zyciu. Tylko ja w tym szoku pojechalam od razu bo bylo rano. Ale i tak mnie odeslali na drugi dzien moze i dobrze bo w domu z mezem probowalam sobie to jakos ogarnąć. Teraz jedyne co to oprocz tego ze mocno Cie sciskam to pisz jakbys miała pytania odnosnie szpitala itp... a i wiem ze teraz o tym nie myslisz i masz gdzies ale wiedz o tym ze masz prawo do 8 tyg macierzynskiego. I nie ma ze nie dadzą muszą dać. Z tego co pamietam jestes na dzialanosci to tym bardziej. Bo nalezy ci sie zasilek i mozesz pracowac do tego 2 miesiace nie musisz placic zusu. Ja za te pieniadze pojechalam na urlop 2 tyg w cieple kraje. Dzieki temu wróciłam do żywych. Wiem ze nic teraz nie zagluszy bólu jaki czujesz, ani urlop ani psycholog ani nic. Wiem dokładnie co czujesz i mimo ze czas u mnie wyleczyl rany to jak slysze takie rzeczy to blizny bolą jak cholera :( Nie kumam czemu tak sie dzieje juz tyle dziewczyn z listopada.... koszmar jakis ; ( Jak cos bys chciala wiedzieć pisz śmiało na prv. Sciskam mocno :*

Ciezko sie to czyta i czlowiek nie moze sobie wyobrazic co teraz czujesz. Jedyne o czym mysle to o braku objawow mimo niebijacego serduszka jestem przerazona i pelna obaw. Wierze ze jakos sie Wam wszystko pouklada i ze dojdziecie do siebie z mezem. Ja rzadko tu wchodze i nie wiem czy nie bede tego rzadziej robic bo ciezko sie mi potem uspokoic po takich wiadomosciach. Tule mocno i przesylam duzo sily

Mamba ja z jednej strony tez mam ochotę nie wchodzic tu wcale i nic nie czytac bo cala dygocze a z drugiej tak czy siak mam obawy tym bardziej po stracie a tu dodajecie mi otuchy ale dzis to za duzo sie dzieje i blueberry zalamama, asia z lekkim plamieniem a strasznym wyrokiem. Za duzo.... a ja za 2 dni pierwsze usg i chyba osiwieje. Na prawde nie wyczerpany zostal jeszcze limit nieszczesc na naszym wątku? ! :(

Mamba jestem zadowolona bo nie jest tlusty jak zwykla oliwka tylko cos w rodzaju suchego olejku. Ladnie nawilza cialo. Po miesiacu stosowania naprawde widze efekty cialo jest gladsze i moje malutkie rozstepy na biodrach ciut sie wygladzily i to nie tylko moje "urojenie" bo moj maz zauwazyl ze mam jakas skore ladniejsza ;) wchlania sie szybko. Skora po nim nie sie tlusta po kilku minutach spokojnie mozna sie ubrac bez tlustych plam na ciuszkach ;)

reklama
cześć!
współczuję Asia :*
dziewczyny ja tez nie mam dobrych wieści, byłam dziś u lekarza i niestety ale moim dzieciom też nie biją serduszka, jakoś w tamtym tyg. jak poczułam się lepiej, mdłości ustały to się stało. porażka totalna, ryczałam całą drogę do szpitala żeby się umówić na zabieg. mam w czwartek.
Sylwia - prosze powiedz, czy jak chce te 8tyg. to muszę zabrać ciałko, pochowac? bo to zaledwie 1,5cm. to nie wiem czy z nimi walczyć, podobno żeby dostać te 8 tyg. to trzeba zrobić pochówek?

Do góry