reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny tak bardzo mi przykro :-(
Tylko mogę domyśleć się co czujecie. Mam nadzieję, że czas Wam zagoi rany i że z czasem uda Wam się z tym pogodzić i znów zacząć starania o dziecko. Moja bratowa też miała taką sytuację, że w pierwszej ciąży dziecko przestało się rozwijać i serduszko przestało pracować. Teraz jest mamą wspaniałego, zdrowego 2 i pół latka. Po nie dalekim czasie po stracie, udało jej się ponownie zajść w ciąży i w tym drugim wypadku wszystko przebiegało prawidłowo. Mam nadzieję, że i Wy z czasem będziecie mogły cieszyć się macierzyństwem. Bardzo mocno Was ściskam...

reklama
asia_9 bardzo Ci współczuję. Doskonale Cię rozumiem, przechodziłam to w czerwcu. Również nie miałam żadnych objawów, leciałam zadowolona do lekarza, że zobaczę Maleństwo a on zszokowal mnie takimi informacjami. Świat mi się zawalił. Postanowiłam walczyć, zaszłam w ciążę po 6 miesiącach. Teraz jestem w 10 tc, widziałam już bijące serduszko, ale ciągle się czymś martwię. Tak będzie na pewno do końca pierwszego trymestru. Nie wyobrażam sobie przechodzić przez to drugi raz. :(
Musisz być silna. Będziemy miały dzieci, niektórzy mają poprostu dłuższą drogę do przebycia.
[*]

Ej chyba mam grzybice no jasny szlak musze zapisac sie wczdsniej do gina. Mam ochote bluznic na calego bo jak sie zacznie w ciazy to sie wlecze z przerwa,i do porodu i nici z basenu zajebiscie no nic tulko sie wku....ć aaaaaaaaaaaa

dziękuję dziewczyny za wsparcie, nie wiem co dalej nie zmrużyłam nawet oka choć tak tego pragnęłam, db że mąż dał rade bo jego łzy raniły jeszcze bardziej

Makataka oddychaj gleboko i po wizycie pisz musi byc tym razem dobrze i musisz odczarowac ten bardzo kiepsko zaczety tydzień! Kciuki trzymam bardzo mocno!

reklama
W ogole siedzę i sie pukam w glowe co mnie podkusilo zeby logowac sie na forum. W pierwszym trymestrze powinien byc zakaz internetu. Przez wczorajszy dzien pol nocy nie spałam i mam jakąś cyckowa paranoje bo jak na złość bolą mnie duzo mniej. Teraz juz nie umiem sie stąd wymiksowac za bardzo sie przywiazalam ale zdecydowanie musze ograniczyc wejacia bo te nerwy nie służą ciąży na pewno :(

Do góry