reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Migduch najpierw kupilam w aptece 60ml za ok 40 zl a teraz na ceneo w jakims sklepie internetowym znalazlam buteleczke 200 ml za 61 zk z wysylka

reklama
kasz dzieki:) a mozesz wkleic linka do tego sklepu albo wrzucic fotke oliwki? Kurcze mam nadzieje ze jest wydajna bo 60 zl za 200 ml to troche duzo;)

No to u mnie chyba juz po wszystkim, Bylam dzis na 2gim usg i dzidzia jest, ale chyba raczej przestala rosnac, brak serduszka...:-(
Teraz mam tylko czekac kolejne dziesiec dni na werdykt lub krwotok, bo raczej nie dali mi nadzieji ze rozwija sie nadal.....

To jest 7tydzien z haczykiem, a dzidzia ma tylko 3,4mm....
Co ja mam myslec...wyc mi sie chce :-(

migduch prosze link Bio-Oil (W) olejek na blizny i rozstępy 200ml - perfumeria internetowa Perfumesco ja buteleczke 60 ml zuzylam w 3tygodnie z tym ze oliwkowalam sie cala od stop wlacznie az po buzie bo mam blizny po tradzku. mysle ze przy oszczednym stosowaniu tylko na brzuszek i okolice taka buteleczka 200 to na cala ciaze moze wystarczyc :)

blueberry dopuki niemasz 100% pewnosci niezalamuj sie 3mamy kciuki!

Blueberry tak strasznie mi przykro.
Ja siedzę w poczekalni i czuję się jakbym czekała na wyrok ( chyba pierwszy raz jest mi nidobrze i chce mi się wymiotować) nie wiem kiedy wejdę bo pełno ludzi

Blueberry a widzialas serduszko na 1 usg moze to mocno pozniej zaszlas? Jest jakis cien nadzieji? Asia trzymam mocno kciuki oby to była ukrwiona macica. Cholera ja w czw usg i chyba zaczynam wariowac :/

Blue tak mi przykro....:(
Co powiedzial lekarz...? Ze nie ma szans?:(Wiesz ja czytalam o wielu przypadkach ze dziewczynom szans nie dawali a potem pyk! serduszko sie pojawialo i pieknie bilo, kazda dzidzia rosnie w swoim tempie. Ja wierze w moc pozytywnego myslenia, ono czyni cuda wiec sie nie zalamuj!!!!! Sciskam mocno i trzymam kciuki za maluszka&&&&&&

asia9 spokojnie, najgorzej to sie nakrecac:)Napewno wszystko jest ok, po prostu lekarz chce sprawdzic dla tzw swietego spokoju;) kciukam za ciebie tez!:)

kasz dziekuje bardzo zaraz obejrze no i pewnie kupie....;)

Blueberry36 - jeszcze nie mów, że po wszystkim, ja znam przypadek, że serduszka nie było i nie było, dziewczynie kazali zgłosić się na łyżeczkowanie! przed zabiegiem zrobili usg, a dzidzia żyła!!!
znam też przypadek, że beta spadała, a dzidzia dobrze się roxwijała... więc dzidzie maja wolę życia i walki! wierzmy do końca z nimi! :*

Ja mam jutro wizyte o 17 i też się już stresuje, bo dzisiaj miałam dość mozne kłucia w podbrzuszu, może to jajniki, sama nie wiem, ale dość intensywne...

Pozdrowienia!
Mój brzuszek już widoczny się staje :) jutro zapytam o smarowanie lekarza, czy już zacząć, czy zacząć, chce poznać jego zdanie ;)

reklama
Mnie też tak kłuje podbrzusze ale z reguły trwa to kilka sekund i przechodzi. I tak kilka razy dziennie. Chyba nie ma się czym martwić dziewczyny. Nie dajmy się zwariować ;-)

Do góry