reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Migduch najpierw kupilam w aptece 60ml za ok 40 zl a teraz na ceneo w jakims sklepie internetowym znalazlam buteleczke 200 ml za 61 zk z wysylka

reklama
kasz dzieki:) a mozesz wkleic linka do tego sklepu albo wrzucic fotke oliwki? Kurcze mam nadzieje ze jest wydajna bo 60 zl za 200 ml to troche duzo;)

No to u mnie chyba juz po wszystkim, Bylam dzis na 2gim usg i dzidzia jest, ale chyba raczej przestala rosnac, brak serduszka...:-(
Teraz mam tylko czekac kolejne dziesiec dni na werdykt lub krwotok, bo raczej nie dali mi nadzieji ze rozwija sie nadal.....

To jest 7tydzien z haczykiem, a dzidzia ma tylko 3,4mm....
Co ja mam myslec...wyc mi sie chce :-(

migduch prosze link Bio-Oil (W) olejek na blizny i rozstępy 200ml - perfumeria internetowa Perfumesco ja buteleczke 60 ml zuzylam w 3tygodnie z tym ze oliwkowalam sie cala od stop wlacznie az po buzie bo mam blizny po tradzku. mysle ze przy oszczednym stosowaniu tylko na brzuszek i okolice taka buteleczka 200 to na cala ciaze moze wystarczyc :)

blueberry dopuki niemasz 100% pewnosci niezalamuj sie 3mamy kciuki!

Blueberry tak strasznie mi przykro.
Ja siedzę w poczekalni i czuję się jakbym czekała na wyrok ( chyba pierwszy raz jest mi nidobrze i chce mi się wymiotować) nie wiem kiedy wejdę bo pełno ludzi

Blueberry a widzialas serduszko na 1 usg moze to mocno pozniej zaszlas? Jest jakis cien nadzieji? Asia trzymam mocno kciuki oby to była ukrwiona macica. Cholera ja w czw usg i chyba zaczynam wariowac :/

Blue tak mi przykro....:(
Co powiedzial lekarz...? Ze nie ma szans?:(Wiesz ja czytalam o wielu przypadkach ze dziewczynom szans nie dawali a potem pyk! serduszko sie pojawialo i pieknie bilo, kazda dzidzia rosnie w swoim tempie. Ja wierze w moc pozytywnego myslenia, ono czyni cuda wiec sie nie zalamuj!!!!! Sciskam mocno i trzymam kciuki za maluszka&&&&&&

asia9 spokojnie, najgorzej to sie nakrecac:)Napewno wszystko jest ok, po prostu lekarz chce sprawdzic dla tzw swietego spokoju;) kciukam za ciebie tez!:)

kasz dziekuje bardzo zaraz obejrze no i pewnie kupie....;)

Blueberry36 - jeszcze nie mów, że po wszystkim, ja znam przypadek, że serduszka nie było i nie było, dziewczynie kazali zgłosić się na łyżeczkowanie! przed zabiegiem zrobili usg, a dzidzia żyła!!!
znam też przypadek, że beta spadała, a dzidzia dobrze się roxwijała... więc dzidzie maja wolę życia i walki! wierzmy do końca z nimi! :*

Ja mam jutro wizyte o 17 i też się już stresuje, bo dzisiaj miałam dość mozne kłucia w podbrzuszu, może to jajniki, sama nie wiem, ale dość intensywne...

Pozdrowienia!
Mój brzuszek już widoczny się staje :) jutro zapytam o smarowanie lekarza, czy już zacząć, czy zacząć, chce poznać jego zdanie ;)

reklama
Mnie też tak kłuje podbrzusze ale z reguły trwa to kilka sekund i przechodzi. I tak kilka razy dziennie. Chyba nie ma się czym martwić dziewczyny. Nie dajmy się zwariować ;-)

Do góry