reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mam i ja do tego stlumione bole jak na okres. Ale ostatnio koleżanka mi mówiła ze bóle okresowe miala całą ciążę. Wiec chyba tak ma byc i juz. Jak wspomniałam ja juz w lekkiej panice do tego poszlam z mężem na sushi i w polowie sie zorientowałam ze tam jest surowa ryba a mi nie wolno :/ zaczyna sie przedwizytowa paranoja :/

reklama
No mam nadzieje... tez o tym czytalam, ale wiecie jak to jest czlowiek się i cieszy z ciąży i martwi też troche, by wszystko było ok :)

Kasz jak sie wchlania ten bio oil nawilza skore zadowolona jeste? Bo ja sie przymierzam i nie wiem czy warto inwestowac. W poprzedniej ciazy jechalam na balsamie i oliwce rossmanowskiej ale teraz mi smierdzi i szukam juz czegos dobrego bo przy drugiej ciazy moge wygladac jak zebra.

Bluberry trzymam kciuki oby wszystko skonczylo sie dobrze &&&&&

Ja z rana mam mniej warzliwe piersi potem na wieczor sa bardziej bolesne mdlosci juz ustaly choc moga sie jeszcze pojawic. Nie przejmuje sie bo mi pisze ze niektore dolegliwosci na tym etapie moga ustepowac. Jedyne z czym dalej sie borykam to zaparcia okrutne zaparcia.

Dziewczyny przytylyscie cos ??? Bo ja chyba sie zalamie. Aktywnej mamy w fitnes clubie nie ma bo instruktorka urodzila dziecko, na basen nie wolno mi chodzic bo juz mam infekcje wiec jestem mega poddatna lekarka zabronila a w domu nie mam motywacji

Asia cholera jak to się stało? Nie możliwe ze od seksu! Jak to koniec???! Normalnie łzy mi lecą dlaczego az tak wiele z nas to spotyka!!!? .:(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry