reklama
asia_9 ruch w ciąży to zawsze super sprawa o ile przebiega książkowo widzę, że mamy równolatków
Kleopcia faktycznie 12 luty ;-);-)
Co do ruchu wczoraj jak zapytałam o to mojego gin, to powiedział że dla niego jak najwięcej ćwiczeń, mam tylko pilnować tętna. Trafiłam też na super trenera (jego żona jest w 4 mce ciąży więc jest na bieżąco) i ułożył mi indywidualny super trening.
M
mama290
Gość
Ja mam termin na 17 ale rozpakujemy sie juz w 38 tyg w poprzednich dwoch ciazach mialm chodzic na joge ale mnie uziemili bo zagrozone ciaze
oletka86
Fanka BB :)
Calineczkaa ja w ogole nie mam wrazliwych piersi i zadnych innych obiawow
No to trzeba sie pochwalic. Wrocilam od lekarza i....
Piekny pecherzyk 1,38cm a w nim maciupenka fasoleczka 3,08 mm
Ale... mam jakiegos krwiaka w srodku obok fasolki, przepisal mi luteine dowcipnie i mam zakaz podnoszenia.
I jak ja mam to ogarniac jak moj Oli chce byc caly czas na rekach ;/
No to trzeba sie pochwalic. Wrocilam od lekarza i....
Piekny pecherzyk 1,38cm a w nim maciupenka fasoleczka 3,08 mm
Ale... mam jakiegos krwiaka w srodku obok fasolki, przepisal mi luteine dowcipnie i mam zakaz podnoszenia.
I jak ja mam to ogarniac jak moj Oli chce byc caly czas na rekach ;/
calineczkaa
Oletka gratuluję fasolinki:-)
Też liczę na taki widok 17 marca;-)
Ja mam torbiel na jajniku, które może się sama wchłonie.
Też liczę na taki widok 17 marca;-)
Ja mam torbiel na jajniku, które może się sama wchłonie.
oletka86 jestem z pazdziernika 2015 i lekarz u mnie tez zdiagnozował krwiaka. Tez mam synka, na szczescie sam chodzi i raczej nie chce na rece. Mam bezwzględny zakaz podnoszenia czegokolwiek oraz nakaz lezenia (moge wstawać do łazienki i na posiłki) oczywiście dostałam rownież leki Luteine 100mg dopochwowo, duphaston 3x1, cyclonamine 3x1 oraz rutinoscorbin 3x1 (dwa ostatnie na wchłonięcie sie krwiaka a dwa pierwsze na podtrzymanie ciazy) jakbys miała jakies pytania to służę pomocą
oletka86
Dzieki migotka
wikcia2007
Aktywna w BB
oletka86 ja też mam takie maleństwo ciagle tylko na ręce a jak nie to płacz i :mamooo...
Mnie od pewnego czasu coraz czescie zacznaja piersi nieco pobolewac
Mnie od pewnego czasu coraz czescie zacznaja piersi nieco pobolewac
reklama
M
mama290
Gość
Oletka gratulacje :-) ja mam w domu dwoch malych co chca ciagle na rece :-)mam nadziej na spokojna ciaze bo bedzie ciezko dzisiaj zrobilam kojeny test clearblue digital I pokazal mi 2-3 czyli 4-5 tydz :-)