reklama
M
mama290
Gość
Ewel witaj ja to cie kojaze z watku staraczek co prawda sie nie udzielalm ale czytalam na biezaco:-)
Calineczka ja nawet jeszcze u lekarza nie byalm :-)tak sie zbieram ale u mnie to tylko formalnosc potw ciazy kolejnym testem sikanym bedzie wiec mi sie nie spieszy
Calineczka ja nawet jeszcze u lekarza nie byalm :-)tak sie zbieram ale u mnie to tylko formalnosc potw ciazy kolejnym testem sikanym bedzie wiec mi sie nie spieszy
calineczkaa
Fanka BB :)
O masz;-)Nie wytrzymałabym bez lekarza i USG;-)
M
mama290
Gość
Calineczka u mnie pierwsze usg 12 tydz w zdrowej ciazy jak sie wkoncu wybiore to mnie skieruja wczesniej bo ja tez po przejsciach ale mysle pozytywnie przynajmniej staram sie:-)
kleopcia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a też macie ból jak na okres? Bo ja mam ciągle tak jak by miał przyjsc
Witaj gratuluję
Teoretycznie też jutro jest data mojej @. I z kalkulatorów też wychodzi mi na 20.11 Co do bóli to od wczoraj mam wrażenie, że są częstsze. Dokładnie jak na @
Dziewczyny może uznacie to za śmieszne ale mi zarówno w pierwszej ciąży jak i tej na mdłości pomagały ćwiczenia. Teraz też od pon-pt chodzę na siłownie ( oczywiście zrezygnowałam z ćw na mięśnie brzucha i duże obciążenia). Kardio np. orbitrek działa na mnie zbawiennie.
Zapomniałam napisać wcześniej termin porodu mam piękny 01.11.12015
Zapomniałam napisać wcześniej termin porodu mam piękny 01.11.12015
calineczkaa
Podobno te bóle okresowe, występują aż do porodu, w czasie w którym powinnyśmy dostać ostatni okres. Ale to też zależy, ja nie miałam żadnych bóli jak na okres, żadnego plamienia implantacyjnego, także reguły nie ma. Ale te bóle miesiączkowe są jak najbardziej prawidłowe.
kleopcia
Zaangażowana w BB
W ostatniej ciąży obeszłam się bez plamień ale byłam na podtrzymaniu odkąd tylko test wyszedł pozytywny. Szczerze martwię się tymi bólami i na wszelki wypadek staram się jak najwięcej leżećPodobno te bóle okresowe, występują aż do porodu, w czasie w którym powinnyśmy dostać ostatni okres. Ale to też zależy, ja nie miałam żadnych bóli jak na okres, żadnego plamienia implantacyjnego, także reguły nie ma. Ale te bóle miesiączkowe są jak najbardziej prawidłowe.
asia_9 ruch w ciąży to zawsze super sprawa o ile przebiega książkowo widzę, że mamy równolatków
Ostatnia edycja:
calineczkaa
Ja mam termin na 05.11.2015 wg OM.
Ale z uwagi na to, że mam problemy z cukrem, pewnie będę miała cukrzycę ciążową, a wtedy trzeba się rozpakować do 39 tyg;-)
Ale z uwagi na to, że mam problemy z cukrem, pewnie będę miała cukrzycę ciążową, a wtedy trzeba się rozpakować do 39 tyg;-)
reklama