reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Calineczka moga cie ominac mdlosci a piersi tak szybko to nie urosna juz o zylkach nie wspomne powinny ciemniec brodawki ale to tez nie tak szybko mnie cos tam raz na jkis czas zamuli cos poboli ale jakotakich wielkich atrakcji to nie mamm blizna mnie troszke ciagnie pod wieczor I tyle
Ona cos ci dziwnie suwaczek sie pokazuje ?? tzn masz dwa

reklama
Bo z tego co piszą dziewczyny, to wywnioskowałam, że piersi od razu bolą i stają się pełniejsze i często już na początku pojawiają się te żyłki.
Brodawki mam takie, jakie miałam. Zobaczymy, może potem coś się zmieni;-)

Calineczka to tez zalezy jakie masz piersi czy duze czy male :-) a co do obajwow ile jest kobiet tyle bedzie objawow roznych przeroznych :-)

Calineczka gratuluje ja mam wizytę 31 bo na pierwszej tez było widać tylko pęcherzyk z cialkiem żółtym.
Umowilam się na 20 do endo poza tym zastanawiał się czy mogę sama podnieść sama letrox choć o 25 .
W ogóle zauwazylyscie ze nie ma kamilove ???? Mam nadzieje ze wszystko u niej ok.
Co do powiększania piersi sprawa indywidualna ja mam juz o rozm większe bardzo tkliwe i z siecią fioletowych żyłek ale w pierwszej ciąży tez były takie wrażliwe.

mama290 no wlasnie wiem ze sa dwa bo nie ogarniam tego jak zrobic by suwaczek robil sie automatycznie jak np daje odpowiedz. No chyba ze tak sie nie da i troche kombinowalam :)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane. Chyba po woli mogę dołączyć do Was... Miałam mieć jutro @ nie przyszłą test jeden bladzioch drugi już widoczny;)) z wyliczeń termin na 20 listopada:) czy przyjmijcie mnie?

reklama
Ja do 31 marca nie wytrzymałabym z wizytą;-)
Dla mnie czekanie do 17 marca jest męczarnią. Mam nadzieję, że będzie zarodek z serduszkiem:happy:
To ciąża bardzo wyczekana i gdyby nie pomoc lekarzy i też trochę szczęście, to nigdy bym w niej nie była.

Do góry