reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mamba 2008 mój kochany mąż jakby mógł toby nakleił sobie kartkę " moja żona jest w ciąży"hehe powiedzieliśmy najbliższym znajomym i rodzicom ;-)

A ja czekam aż zalicze wizytę i pierwsze usg wtedy dopiero powiem rodzinie o ciąży. Ciekawa jestem ich reakcji. Do dziś pamiętam jak powiedziałam o pierwszej ciazy to wszyscy byli w szoku ale w cale się nie dziwię bo młoda byłam.

Hej dziewczynki jak Wasze samopoczucie?ja w drodze do pracy. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Czy są takie które będą miały dopiero ? Najlepiej chyba po 6 tyg jeśli chce już zobaczyć się serduszko.

Dzień dobry :)
Wreszcie się wyspałam...

ewel87 pierwszą wizytę mam 19.03 więc będzie to skończony 5 tydzień.

Zauważyłam, że zrobiłam się strasznie nerwowa. Czas na melisę...

Mam do Was pytanie. Nie wiecie może czy w ciąży można jeść Activie (dokładnie jogurt naturalny) ? W necie różne sprzeczne informacje znajduje

Ostatnia edycja:
Kleopcia pewnie ze można pić jogurty i aactivie chyba też. No właśnie ja Chyba chce iść na usg pozniej by zobaczyć serduszko nie chce się denerwować wcześniej....

reklama
Ja i tak się denerwuję, choć widziałam w poniedziałek pęcherzyk 10 mm z ciałkiem żółtym 3 mm. Teraz czekam do wtorku, liczę na pozytywne wieści i łzy wzruszenia;-)

Do góry