M
mama290
Gość
Ewel ja biore 450 mg dziennie w poprzednich ciazach tez tyle bralam wogole magnez ma wlasciwosc uspakajajce :-)
Magnez – Twój ciążowy asystent - Ciążowy.pl
Magnez – Twój ciążowy asystent - Ciążowy.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj mlody jest z konca maja wiec wyszlismyz ze szpitala i zaraz bylo mega cieplo siedzielismy na ogrodze cale dnie wiec ten listopad tez bedzie ciezki chociaz patrzac na zime ostatnich lat to moze nie bedzie zle bo my myslac o zimie myslimy o takiej jak byla lata temu ZIMA=minus20 a przy takiej zimie jak te to spokojnie mozna robic male wypady z wozkiem :-) .
Na mnie juz tez dziwnie patrza ale mi strasznie brzuch wywala raz ze gazy :-). Dwa po prostu w ostatnim czasie przytylam a trzy no z racji ciazy tez sie powieksza. Ja sie juz nie moge doczekac jak tak za 2 miesiace bedzie juz typowy brzuszek ciazowy , sukieneczka ciazowa i lans na placu zabaw z mlodym hahahhsha