reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dołączam i ja:)
Natalia, lat 21 z Krakowa. Pierwsza ciąża - 7 tydzień;) wczoraj byłam u ginekologa i nareszcie odetchnęłam że wszystko jest jak należy:)
Termin na 3 listopada:)

reklama
Mnie już kolejna osoba pytała się czy jestem w ciąży:-)
Masakra jakaś. Ważę 62 kg przy wzroście 162 cm, nie jestem jakiś grubas, tylko mam brzuszek, a raczej podbrzusze miałam od zawsze większe od góry brzucha. I czy przy takiej "urodzie" szybciej mi będzie widać ciążę?

Udało się.Młodego położyłam spać o 19.20 a sama poszłam o 20.00.I co z tego jak budzę sie w nocy albo od 4 nie śpie buuuu ;(

Witam:-)
Justyna ja mam tak ze zaczyna mi wypychac blizne I czuje przez brzuch ze macica jest wyzej :-) Ja tez mam male problem ze snem tzn nie moge zasnac a w nocy nie moe sobie znalesc dogodnej pozycji przez melise sisisum dodatkowo wiec wstaje I nie moge spowrotem zasnac nigdy tak nie mialam a I wczoraj serce mi zalopotalo ze dwa razy

48 mg kupiłam i 3 razy mam brać dziennie.
Tak powiedział że zwiększa się ilość krwi o czasami kobiety tak mają ale mówi że bardziej pod wpływem emocji tak u mnie się dzieje.

reklama
Dzień dobry :)

natalkuś Witaj :)

Czytając Was zaczęłam się zastanawiać jak to będzie urodzić pod koniec listopada. Poprzednio rodziłam w lutym, dwa miesiące zimna i później już wiosna. Długie spacerki. Sama nie wiem jak dam radę odprowadzać do szkoły mojego Starszaka z takim maleństwem w zimie.

Do góry