reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
W goroacej wodzie .. mam 4
Calineczka cala masa glownie problem z lozyskiem I niewydolnosc szyjki ale tez bez przyczyny mam koleznke ktora stracila 6 ciaz ale bardzo wysokich tak gdzies okolo 30 tyg dopiero z 7 jej sie udalo donosila do 34 tyg wczesniaczka

przykre jest to co piszesz mama290 :-(
Ja dzis czuję się pełna. Taki brzuch napięty. Zaraz trzeba leciec po nowy antybiotyk dla synka :-(

Malý zasnął wiec weszlam. Nadrukowalyscie niesamowicie dużo.
Czytam ze doszła koleżanka z takim samym terminem porodu :) Witam!
Ja chyba mam juz taki organizm ze jak zachodze w ciąże to cyce rosną mi od razu o jeden rozmiar. Do większości swetrow się Noe zapinam o juz myślę o kupnie nowych stanikow. Co do ubran to jutro wybieram się na ciuchacz bo większość spodni juz mnie gniecie a i popepku widąc ze brzuch jest już większy.
Tak piszecie o tych stratach i AZ człowieka ciarki pszechodza wspolczuje każdej która tego doświadczyła a juz po kilka razy czy kilkanaście to już jakiś kosmos.
Mama dzwoni do mnie przynajmniej raz dziennie i pyta jak się czuje gdyby mojemu mężowi udało się zmajstrowac dziewczynkę to chyba wszyscy dotkneliby nieba :D

reklama
dziewczyny ciężko was nadrobić:):)

ale mam pomysl zalozenia tabeli wszystkich listopadowek??:):) tsk zebysmy wszystkie wiedziały ile nas już jest:)

ktoś chętny??:)

Do góry