kasz
Listopadowa mama :)
Stella ja codziennie budze sie o 4 bo chce mi sie jesc pic i siku pozniej ciezko mi zasnac. Patrze ze nie jestem sama z ta bezsennoscia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może zadam głupie pytanie ale jak sprawdzić czy macica się powiększa?staram sie nie spinac :-)ale mam objaw macica sie powieksza :-) no wow w srode ide do lekarza niech mi zrobia scan tak dla spokojnosci:-)
Jezu co za noc moj maly sie rozchorowal cala non placzu bo go uszy bolaly. Okropne jak siedzisz z cierpiacym dzieckiem i nic nie mozesz zrobic zeby pomoc. W nocy ciaza poszla na bok i trzeba bylo myslec o tym co juz jest na tym swiecie i pol nocy nosilam te moje 15 kilo bo chcial tylko do mamy. Jestem wykonczona. Za oknem piekna pogoda a my bedzoemy gnic w domu