reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Coś takiego znalazłam: "Już w pierwszym trymestrze ciąży możesz odczuwać lekki brak oddechu. Twój organizm musi bowiem teraz zaopatrzyć w tlen dwie osoby, do czego musi się najpierw przystosować. Oddychasz zatem głębiej i częściej, a Twoje naczynia krwionośne rozszerzają się, aby można było transportować jeszcze więcej tlenu. Ta faza przystosowawcza nie potrwa jednak zbyt długo i później wszystko wróci do normy" Ps. ja nie miałam lekkich duszności tylko się wręcz dusiłam. Ale przetrwałam :happy:

Dziewczyny a jak u Was z seksem jeśli mogę zapytać? ;-) Bo mi się bardzo chce ale jeszcze się boję.
Ester dzięki:)).no właśnie chyba normalne:-)
Podobno można;-)Mi lekarz z kliniki powiedział, że nie ma udowodnionych medycznie przeciwskazań do seksu.
My nie uprawiamy "pełnego" seksu, ale mam orgazm, i jest on intensywniejszy, bo macica lepiej jest ukrwiona. mam nadzieję, że groszkowi nie zaszkodziłam.
Dzisiaj mam USG serduszkowe i boję się strasznie:baffled:
Trzymam kciuki kochana na którą masz?

Seks... U nas nie ma nic odkąd wiem o ciąży jakoś nie mam checi

reklama
Dziewczyny, myślicie, że jak biust do tej pory mi nie urósł, to już wcale nie urośnie?Bo przecież na samym początku on nabiera ciała:-)
Sorry, może za głupie pytanie, ale tak mi się pomyślało:rofl2:

Calineczka biust moze rosnac proporcjonalnie do brzucha przygotowuje sie o karmienia to nie tak ze raz dwa I urosnie na to trzeba czasu ozniej po porodzie tez powinnien sie zaokraglic ale to wszytsko zalezy jakie sie ma ja zawsze mialm male a w ciazy potarfie przeskoczyc z A do D jak koncze karmic to spowrotem mam A nic mi nie zostaje:-)

Ja się chyba wstrzymam z przytulaniem do wizyty u lekarza. W pierwszej ciąży sobie nie odmawiałam ale teraz podczas starań miałam tak, że w ostatnim tygodniu cyklu miałam po seksie plamienia. Lekarz mnie badał na różne sposoby: cytologia, wymazy ale wszystko wychodziło ok. Mówił, ze to może przez mój za wysoki poziom estradiolu i że seks nie szkodzi ale jakoś tak się zraziłam, boję się tych plamień.

reklama
W goracej.. ja jutro ide do lekarza ale to tylko fromalnosc tzn ja mowie ze jestem w ciazy a lekarz to wpisuje w wsystem ale ze wzgledu na moje przeboje skieruje mnie odrazu do szpitala tylko to sie troche rozciagnie w czasie
co do strat to okolo 15 przez 10 lat z tym ze ostania w czerwcu blizniacza

Do góry