reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moniqqq u mnie witamina c odpada i wszelkie cytrusy nawet po 2 szklankach multiwitaminy dr witta przytulam kibelek.... :(
Przed ciaza tez mi krew z nosa leciala ale zawsze przed okresem w 1 ciazy mialam spokoj a teraz tez dosc czesto mi leci .... ide w pn do laryngologa na kontrol bo w ubieglym roku mialam szczeke polamana moze od tego..,,?
U mnie zgagulec wstretny zaczal sie jak przeszly wymioty z synem tez mialam i urodzil sie z czarna czupryna a owlosiony byl nawet na tylku hahaha :)

To tak jak moj i do tego wczesniak taka mala malpaka orangutanek sliczny wloski mial nawet na czole i na skroniach szyja plecy ramina i dupcia ale wytarly sie. A karnacja po moim tacie chyba zreszta ja jasna nie jestem ale on jest jeazcze ciemniejszy.

Hehe tak sobie przypominam moich synow jak sie urodzili to mieli taki meszek na buzi tak chocby juz mieli zarost :) :) :) dzis starszy ma 6i pol roku i widac ze ma na nogach dalej widoczne wloski i na twarzy tez nawet na klatce piersiowej tak samo mlodszy no prawdziwi rasowi mezszczyzni beda :) :) :)

Dziewczyny ta zgaga mnie wukonczy wymiotuje samy, kwasem a przeciez jem cos strasznego jak mi zle juz mnie brzuch caly boli bo tak mna szarpie

Claudia nic nie bierzesz na zgagę ? Ja biore reni ale jak tak sie męczysz to moze do lekarza niech ci coś na receptę da

reklama
GIle wy piszecie, tyle czytania miała po całym dniu hehe.
Ja zgagi póki co nie mam i w pierwszej ciazy też nie miałam.
Któraś tu o snach pisała to mi się ostatnio śnił poród że urodziłam chłopca a miała być dziewczynka, krzyczałam że to nie moje dziecko, oddajcie mi moje. Nie chciałam tego dziecka nawet wzias, jakaś masakra....

Kinia ile jeszcze będziesz pracować? Ja dzisiaj zrezygnowałam, dzisiejszy dzień dał mi tak w kość że powiedziałam dość :/ Leżę i nie mam siły, głowa mnie boli. Taka praca to nie na moje nerwy już i nie mam siły szczerze. Kinia a masz problemy z ciśnieniem?

Wkurza mnie ten ciągnący ból brzucha podczas chodzenia. Czasem kurde nie umiem normalnie iść i musze zwolnić albo wogole stanąć...

Do góry