reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Claudia ja mam to samo dziś już pralka szła 2 razy a jeszcze na jutro prania zostało a my tylko w 2
Katarzyna92
Jak mi się dziewuchy nie chce jechać do szwagierki to masakra jeszcze ma być popijawa jakaś i chłopaki mają meble skręcać ja się tam chyba zanudzę najchętniej to bym poszła spać ale później zaś się obrazi że jej unikam a szczerze mówiąc nie bardzo za nią przepadam i jak nie muszę to nie jeżdżę do niej
Hej dziewczyny dopiero teraz mam troche czasu na pisanie z wami caly dzien gdzies latam dzis tez wstapilam do ciucholandu i udalo mi sie kupic ladny ochraniacz do lozeczka tylko za 6zl hehe a tak to jakos sie slabo czuje mam dzien do spania
Fusun
Kurde, dziewczyny. Gdzie Wy mieszkacie, że macie takie fajne szmateksy? W Polsce czy mowa o zagranicy? A może któraś z Was jest z Trójmiasta i może jakiś polecić? Ja kompletnie nie znam takich sklepów, a bardzo bym chciała. Wiem o jedym bo jest blisko miejsca, w którym mieszkam i czasem tam wchodzę, ale szału to tam nie ma. Niby rzeczy markowe, ale naprawdę nic ciekawego.
Ja kupiłam już parę ciuszków w H&M i Cubusie. Zamówiłam też z Nexta i te są najpiękniejsze. Bardzo dobra jakość. Przecudowne. W ogóle często oglądam stronę Nexta. Jestem zakochana w większości tych malutkich ubranek i znam je już na pamięć:-)
Ja kupiłam już parę ciuszków w H&M i Cubusie. Zamówiłam też z Nexta i te są najpiękniejsze. Bardzo dobra jakość. Przecudowne. W ogóle często oglądam stronę Nexta. Jestem zakochana w większości tych malutkich ubranek i znam je już na pamięć:-)
Moniqq
Dziewczyny czy uzywacie ciesnieniomierzy? Jesli tak to jakich bo ja chce sobie kupic i szukam jakiegos dobrego
Ja używam omron Ciśnieniomierz Omron M3 - Opinie i ceny na Ceneo.pl, bardzo dobry. Ostatnio kupiliśmy tacie model M6 i też jest zadowolony
Fusun ja jestem z okolic Katowic u mnie w szmateksach jest bardzo tanio tylko w czwartki i piatki naprawde ladne markowe ubranka kupywalam juz od 1zl na olx tez sa piekne okazje tam juz kupilam za 50zl ponad 100 przepieknych markowych ubranek u takiej kobiety h&m next disney 5 10 15 itd co prawda uzywane ale bardzo zadbane kupilam na olx tez wozek 130zl udalo mi sie coneco toledo czerwono czarny bardzo mi sie podoba i to w tej cenie hehe
Katarzyna92
Fusun ja jak zaczęłam zarabiać własne pieniądze to tak zaczęłam z koleżankami latać po szmateksach i już mam kilka takich fajnych co zawsze coś na topie znajdę w nich chodzę też do outletu tam już trochę drożej ale też niekiedy się opłaca
reklama
Moniqq
Ja wieczorem nie moglam zasnac mlody mnie kopal zaczelo mnie ssac i o 23.30 zjadlam sledzika to zasnelam ja tez dzis do dupy sie czuje jeszcze mi krew z nosa leci nie mam pojecia od czego ma ktoras z was tak? Ide zaraz na drzemke
Z tym trollem masakra niezle ktos musi miec psychike zje***
Też mam problemy z krwawieniem z nosa i to dość często, prawie codziennie. Lekarz powiedział, żeby pić witaminę C rozpuszczalne tabletki, tylko, że na mnie to nie działa. Ja mam to ze zmęczenia, czasem z podwyższonego ciśnienia i słabych naczynek.