reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dlaczego ja mam tyle prania mam wrazenie ze ja wiecznie piore rozwieszam prasowanie i chowamie jak po 20 osobowdj rodzinie a jest nas 3

reklama
Jak mi się dziewuchy nie chce jechać do szwagierki to masakra jeszcze ma być popijawa jakaś i chłopaki mają meble skręcać ja się tam chyba zanudzę najchętniej to bym poszła spać ale później zaś się obrazi że jej unikam a szczerze mówiąc nie bardzo za nią przepadam i jak nie muszę to nie jeżdżę do niej:)

Hej dziewczyny dopiero teraz mam troche czasu na pisanie z wami caly dzien gdzies latam dzis tez wstapilam do ciucholandu i udalo mi sie kupic ladny ochraniacz do lozeczka tylko za 6zl hehe a tak to jakos sie slabo czuje mam dzien do spania :)

Kurde, dziewczyny. Gdzie Wy mieszkacie, że macie takie fajne szmateksy? W Polsce czy mowa o zagranicy? A może któraś z Was jest z Trójmiasta i może jakiś polecić? Ja kompletnie nie znam takich sklepów, a bardzo bym chciała. Wiem o jedym bo jest blisko miejsca, w którym mieszkam i czasem tam wchodzę, ale szału to tam nie ma. Niby rzeczy markowe, ale naprawdę nic ciekawego.

Ja kupiłam już parę ciuszków w H&M i Cubusie. Zamówiłam też z Nexta i te są najpiękniejsze. Bardzo dobra jakość. Przecudowne. W ogóle często oglądam stronę Nexta. Jestem zakochana w większości tych malutkich ubranek i znam je już na pamięć:-)

Fusun ja jestem z okolic Katowic u mnie w szmateksach jest bardzo tanio tylko w czwartki i piatki naprawde ladne markowe ubranka kupywalam juz od 1zl na olx tez sa piekne okazje tam juz kupilam za 50zl ponad 100 przepieknych markowych ubranek u takiej kobiety h&m next disney 5 10 15 itd co prawda uzywane ale bardzo zadbane kupilam na olx tez wozek 130zl udalo mi sie coneco toledo czerwono czarny bardzo mi sie podoba i to w tej cenie hehe

Fusun ja jak zaczęłam zarabiać własne pieniądze to tak zaczęłam z koleżankami latać po szmateksach i już mam kilka takich fajnych co zawsze coś na topie znajdę w nich chodzę też do outletu tam już trochę drożej ale też niekiedy się opłaca:)

reklama
Ja wieczorem nie moglam zasnac mlody mnie kopal zaczelo mnie ssac i o 23.30 zjadlam sledzika to zasnelam :) ja tez dzis do dupy sie czuje jeszcze mi krew z nosa leci nie mam pojecia od czego ma ktoras z was tak? Ide zaraz na drzemke :)
Z tym trollem masakra niezle ktos musi miec psychike zje***

Też mam problemy z krwawieniem z nosa i to dość często, prawie codziennie. Lekarz powiedział, żeby pić witaminę C rozpuszczalne tabletki, tylko, że na mnie to nie działa. Ja mam to ze zmęczenia, czasem z podwyższonego ciśnienia i słabych naczynek.

Do góry