reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja dla mlodego od urodzeniu kupowalam w szmateksach teraz juz raczej nowe bo w szmateksach ciazko ladne rzeczy na 3 latka kupic sama widze ze moj tam niszczy ubrania ze juz po nim do niczego sie nie nadaja wiec to pewnie taki wiek.
Jestem strasznie nerwowa dzisiaj a ten maly terrorysta jak na zlosc wrzeszczy trzaska balagani juz mam dosyc ale jak uciec przed wlasnym dzieckiem hahaha

Ja mialam zgage gigant w ciazy i mlody urodzil sie jak maly mulat z dlugimi czarnymi wlosami wiec moze cos w tym jest. Teraz tez mam to zobaczymy ,oze dla obalenia teori urodzi mi sie maly siwy lysol hahahah

hej dziewczyny,
jestem w szoku z tym 'trolem" jaka ta kobieta musiala byc nieszczesliwa, zeby tak wymyslac :zawstydzona/y: ja o pierwsza ciaze tez dosyc sie staralam, wiem ze dlugie starania sa meczoce psychicznie, ale zeby az tak "szalec "...

ja tez wieczorem nie potrafie zasnac, ale nie siedze wtedy na kompie a ogladam seriale, teraz zaczelam 3 sezon "house of card" i koncze "gre o tron ":-) wkrrecona jestem i ogladam po kilka odcinkow az mnie zmnuli...

House of card jest super uwielbiam ten serial tak samo jak kosci itd.... wlasnie dzwonila do nbie kolezanka i ma cala torbe ubranek po swoim synku ktorego urodzila w kwietniu ....

Ja w sumie nie mam nic do tego trola wiem ze kobiety ktore nie moga miec dzieci to do wszystkiego sa zdolne i jest to ponoc bol przewyzszajacy wszystko moze ona w ten sposob nie dajac swiadomosci do swojej glowy ze nie moze miec dzieci chciala siebie ratowac przed tym bolem moze to jej pomagalo przetrwac zle chwile a moze byc tez tak ze miala ciaze urojona nie koniecznie czerpala wiedze z zawodu....

Ostatnio szukalam serialu wartego wciagniecia i nic . Zaczelam " pod kopula " ale nic ciekawego. Gre o Tron ogladalam kazdy odcinek uwielbiam a w ostatnim moj ulubiony aktor kaput :( Rodzina Borgiow tez dobry mocny serial polecam .

reklama
w przyszłym tygodniu zrobie zdjecie brzuszka i wrzuce ale jakbym mogla niesmialo poprosić znowu link gdzie mam to wrzucić bo nie mogę się odnaleźć na BB i nie mogę obejrzeć waszych foci. Już kiedyś pytałam no i oczywiście zgubiłam linka grrrrrrr
Wysłałam Ci linki w wiadomości

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry