reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Karcia porod pewnie potrwa dluzej niz godzina szkoly rodzenia niestety hahahahha

Co do troli to powiem wam szczerze ze ja nie wszystkie dziewczyny pamietam gdzie mieszkaja z kim zyja i np czy ma byc chlopak czy dziewczynka wiec mnie latwo by bylo w ko ia zrobic. Ja tez znam osobe ktora prawde to chyba przez pomylke mowi ale moim zdaniem ma cos z glowa bo ona wierzy w to co mowi.

Kasia ja tez nie moge wchodzic do szmateksow bo jest szalenstwo a mam tego juz ogrom i jakos mam takiego stracha ze lek sie pomylil i bedzie jednak syn nie wiem dlaczego moze dlatego ze ja czuje jak gdyby byl tam chlopak.

Co do brzucha niskp to ja tez mam inny niz w pierwszej ciazy i czasami mam uczucie ze wszystko mi chce wypasc dolem ale juz o tym kiedys pisalam tak mnie cisnie w kosciach w kroku. We wtorek ide na wizyte wiec poogladam malenstwo

reklama
Mnie dziecko kopie strasznie na dole brzuch mam nisko ale wiem ze sie podniesie bo w pewnym momencie zacznie mi sie gozej oddychać ja mieszkam na zadupiu świata żadnych sMateksow pare sklepów apteka przychodnia i tyle a i duzo knajp na wynos do szmateksów mam daleko wiec mi sie nie chce zbytnio jeździć jak jest pogoda jeżdzę na car boot i tyle z mojego shoppingu cała resztę przez neta
Kinia ja kupiłam ta maszynkę z mydłem co za badziew dostałam takiego uczulenia ze szok rak nie mogłam unieść tak mnie pachy piekły
Claudia ja mam pamięć fotograficzna zapamiętuje tekst ale nie kojarzę np imion poprostu nie pamietam ale jak juz kiedyś wspominałam mam nos do takich osób i nie mylę sie

mi sie wydaje, ze ja mam tez brzuch nisko, ale wczoraj to mialam takiego giganta hihi, strasznie mi go wydęło i był taki okrąglutki jak balonik ;)

Claudia31 - ja zgaga to mam często, nawet bardzo często, bo i nawet zdarza się, że codziennie ;) nie wiem po czym...
kiedys mi kolezanka mowila, ze jak ma sie w ciazy zgage, to dziecko ma ciemniejsza karnacje albo długie wloski hihi
wiadomo to jakies zabobonki, ale u znajomej sie sprawdzilo ;)

AnMa moje dzieci wszytskie rodzą sie łyse i tylko córka ma ciemne włoski a zgaga mnie zawsze meczy przez cała ciąże :) wiec mogę potwierdzić ze to zabobon :)

Lotka ja mam jeden i drugi mierzą prawie tak samo wiec mam porównanie co prawda w robocie zawsze miałam naramienny ale widzę ze nie ma dużej różnicy pomiędzy pomiarem a namierzyłam sie ciśnienia w swoim życiu troche :)

cos słabo się dzis czuję, w sklepie o mało nie zemdalałam....zgagę mam często, można brać manti albo reni?
odebrałam wyniki badań i mimo, że biorę żelazo, mam anemię .........może dlatego taka słaba jestem?
i jeszcze mam bakterie w moczu i składniki mineralne (wtf????)

reklama
Dziewczyny a ja myślałam, że ta bezsenność to tylko u mnie :-) Ja np budzę się w nocy ok. 3-4 i zasypiam znowu nad ranem. Potem mój wstaje do pracy koło 7 to się budzę i jestem strasznie niewyspana.

Mama290 myślałam, że po laserze to już nie odrasta. Nieźle, planowałam laser ale nie zdążyłam przed ciążą, może to lepiej

Co do trolli to u mnie jest podobnie jak u Claudii, też nie wszystko pamiętam mimo, że staram się Was czytać na bieżąco. Pewnie trolla bym nie wyłapała.

Do góry