reklama
Fusun
Fanka BB :)
Ewel, ja nie miałam dostępu do tego wątku, przynajmniej nic o tym nie wiem
Katarzyna92
Co do troli to ja się dziwię szczerze że ludzie nawet w internecie piszą takie bzdury o sobie i wymyślają różne bajki ale jak dla mnie to są chore osoby mam jedną taką znajomą co wiemy że jej w nic nie można wierzyć ale ona bajki wymyśla z zazdrości bardziej... Któraś pytała o sprawy łóżkowe my z M niestety całe 9 miesięcy musimy żyć bez bo martwimy się o małego a i tak teraz chyba bym nie potrafiła wiedząc że ma przepuklinę i że to się może rozwalić....
Ja wróciłam z zakupów mąż dał kasiorkę to poszłam po szaleć bo dziś jedziemy do szwagierki musiałam sobie coś kupić oczywiście nie odbyło się bez wizyty w ciucholandzie nakupiłam małemu kilka ubranek pasierbowi też coś wygrzebałam bo niestety na ubrania dla dorosłych to myślałam że nie dotrę straszny tłok...
Dziewczyny czy któraś z was ma brzuch tak nisko bo mnie zacząć ciągnąć w dół i coraz gorzej mi się chodzi
Ja wróciłam z zakupów mąż dał kasiorkę to poszłam po szaleć bo dziś jedziemy do szwagierki musiałam sobie coś kupić oczywiście nie odbyło się bez wizyty w ciucholandzie nakupiłam małemu kilka ubranek pasierbowi też coś wygrzebałam bo niestety na ubrania dla dorosłych to myślałam że nie dotrę straszny tłok...
Dziewczyny czy któraś z was ma brzuch tak nisko bo mnie zacząć ciągnąć w dół i coraz gorzej mi się chodzi
Kasia mi wlasnie od tygodnia tak nisko zaczal się tez wybrzuszać i tak czuj bardzieja parcia na dół dlatego w pracy mi się zle siedzi i jak auto prowadze długo to tez później niekomfortowo, a co to będzie później.... nie mogę sobie wyobrazic
Gratuluję udanych wizyt i witam nową mamusie ja wierzę w synka bo się chwalił juz z 3 razy tym co ma między nogami
wczoraj byłam na Szkołę Rodzenia i akurat był temat porodu. Niestety mąż nie zdążył dojechać bo utknął w korku przez jakiś wypadek mam nadzieje ze na poród prawdziwy zdąży, bo pracuje 50 km od domu to kawałek ma.
Ja znów dziś jakoś bez sił :/ trochę e domu ogarnęłam i zaraz biorę się za obiad bo już mnie ssię.
miłego dnia
wczoraj byłam na Szkołę Rodzenia i akurat był temat porodu. Niestety mąż nie zdążył dojechać bo utknął w korku przez jakiś wypadek mam nadzieje ze na poród prawdziwy zdąży, bo pracuje 50 km od domu to kawałek ma.
Ja znów dziś jakoś bez sił :/ trochę e domu ogarnęłam i zaraz biorę się za obiad bo już mnie ssię.
miłego dnia
Katarzyna92
Mama_32 dlatego ja jak jestem w domu i mam okazję to leże bo siedzieć też nie daje rady wszędzie mnie coś gniecie uciska i wogule
kiniasw86
Kasia ja mam brzuch nisko I tez coraz ciezej mi sie chodzi a o depilacji to juz wogole nie wspomne z tyg na tydz coraz gozej. .. ja dzis zostaje w domu bo mam bol glowy i nie czuje sie najlepiej ... nie sa w pracy zadowoleni no ale cuz ...
M
mama290
Gość
Jeżeli chodZi o dolna cześć ciała jakbym chciał ja sobie obejrzeć musiałabym zrobić zdjęcie wydepiluje sie w ciemno pare lat temu zrobiłam sobie serie laserem na całe ciało i było z głowy a tu zonk po ciazy wszytsko odroslo i teraz muszę sie przemęczyć i po zrobić jeszcze raz laser bo mnie to wkurza
Ja mam dwa ciśnieniomierze jeden na nadgarstek a drugi zwykły i obydwa kupowałam chyba w boots takie zwykle żadne markowe a mierzą podobnie
Ja mam dwa ciśnieniomierze jeden na nadgarstek a drugi zwykły i obydwa kupowałam chyba w boots takie zwykle żadne markowe a mierzą podobnie
reklama