reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Co do troli to ja się dziwię szczerze że ludzie nawet w internecie piszą takie bzdury o sobie i wymyślają różne bajki ale jak dla mnie to są chore osoby mam jedną taką znajomą co wiemy że jej w nic nie można wierzyć ale ona bajki wymyśla z zazdrości bardziej... Któraś pytała o sprawy łóżkowe my z M niestety całe 9 miesięcy musimy żyć bez bo martwimy się o małego a i tak teraz chyba bym nie potrafiła wiedząc że ma przepuklinę i że to się może rozwalić....
Ja wróciłam z zakupów mąż dał kasiorkę to poszłam po szaleć bo dziś jedziemy do szwagierki musiałam sobie coś kupić oczywiście nie odbyło się bez wizyty w ciucholandzie nakupiłam małemu kilka ubranek pasierbowi też coś wygrzebałam bo niestety na ubrania dla dorosłych to myślałam że nie dotrę straszny tłok...
Dziewczyny czy któraś z was ma brzuch tak nisko bo mnie zacząć ciągnąć w dół i coraz gorzej mi się chodzi:(

Kasia mi wlasnie od tygodnia tak nisko zaczal się tez wybrzuszać i tak czuj bardzieja parcia na dół dlatego w pracy mi się zle siedzi i jak auto prowadze długo to tez później niekomfortowo, a co to będzie później.... nie mogę sobie wyobrazic

Gratuluję udanych wizyt i witam nową mamusie:) ja wierzę w synka bo się chwalił juz z 3 razy tym co ma między nogami:)
wczoraj byłam na Szkołę Rodzenia i akurat był temat porodu. Niestety mąż nie zdążył dojechać bo utknął w korku przez jakiś wypadek :( mam nadzieje ze na poród prawdziwy zdąży, bo pracuje 50 km od domu to kawałek ma.
Ja znów dziś jakoś bez sił :/ trochę e domu ogarnęłam i zaraz biorę się za obiad bo już mnie ssię.
miłego dnia:)

Kasia ja mam brzuch nisko I tez coraz ciezej mi sie chodzi a o depilacji to juz wogole nie wspomne z tyg na tydz coraz gozej. .. ja dzis zostaje w domu bo mam bol glowy i nie czuje sie najlepiej ... nie sa w pracy zadowoleni no ale cuz ...

Jeżeli chodZi o dolna cześć ciała jakbym chciał ja sobie obejrzeć musiałabym zrobić zdjęcie :) wydepiluje sie w ciemno :) pare lat temu zrobiłam sobie serie laserem na całe ciało i było z głowy a tu zonk po ciazy wszytsko odroslo i teraz muszę sie przemęczyć i po zrobić jeszcze raz laser bo mnie to wkurza
Ja mam dwa ciśnieniomierze jeden na nadgarstek a drugi zwykły i obydwa kupowałam chyba w boots takie zwykle żadne markowe a mierzą podobnie

reklama
Jutro sie wybieram na zakupy i mam zamiar jakis kupic ... w poprzedniej ciazy jak sie golilam na wyczucie to przecielam sobie palec dosc duzo :-/

Do góry