reklama
M
mama290
Gość
Aleali na jednym wątku na którym byłam i był Trol i ta dziewczyna tez juz dwa razy zrobiła ten sam numer złapali ja ona przeprosiła i BB dało jej druga szanse a ona wymyśliła druga historie moze jakby opowiedział jakas prosta historie to by to przeszło ale dziewczyna tak kręciłaby szok pojechała niby do USA a w miedzy czasie miała maturę stek bzdur ale tutaj to w szoku jestem bo ta osoba była mega aktywna sensownie pisząca bo cofnęłam sie na wątku bliźniaczym zeby zobaczyć co ona pisała i jestem w wielkim szoku po kilka postów dziennie i Wogole ja nie wiem moze to jakieś zaburzenia osobowości oj byście sie zdziwiły ile moze byc troli wokół nas nawet tutaj
Mama290 na pewno masz rację, ale ja jestem szczera w życiu i tutaj też, nic nie muszę koloryzować, żeby siebie dowartościować, niestety za taką szczerość często po tyłku się dostaje, pewne historie nawet tu pisane są dla mnie czasem odrobinę nierealne, ale nigdy nie analizuję życia innych, za bardzo cenię prywatność ludzi
Hej dziewczęta,
mi brzuch twardnieje wieczorami i boli bardzo tylko leżenie trochę rozluźnia, po całym dniu w pracy..... czas iść na wolne 22 mam wizytę u gina i chyba już poważnie pogadam o zwolnieniu może chociaż na razie na jakiś czas.
Zalatana jestem ostatnio i mi się to odbija zmeczeniem a z drugiej strony zle spie w nocy.
Witam nową koleżanke Monike:-)
Dziewczeta a o co chodzi z tym Trolem, kiedyś cos pisałyscie o fałszywych osobach tzn ze u nas na forum tez ktoś taki jest?
mi brzuch twardnieje wieczorami i boli bardzo tylko leżenie trochę rozluźnia, po całym dniu w pracy..... czas iść na wolne 22 mam wizytę u gina i chyba już poważnie pogadam o zwolnieniu może chociaż na razie na jakiś czas.
Zalatana jestem ostatnio i mi się to odbija zmeczeniem a z drugiej strony zle spie w nocy.
Witam nową koleżanke Monike:-)
Dziewczeta a o co chodzi z tym Trolem, kiedyś cos pisałyscie o fałszywych osobach tzn ze u nas na forum tez ktoś taki jest?
gosikkk
Fanka BB :)
hej
ta moja bezsenność mnie wykończy.
Już jestem po śniadanku, gotuje rosołek :-)
a na drugie nie mam pojęcia ....
co do trolii, to dla mnie są to osoby z zaburzeniami psychicznymi i boję się takich ludzi. Po co podszywają się pod kogoś kim nie są????? mają niskie poczucie wartości? na co dzień są samotne a w sieci udają że mają szczęśliwą rodzinę?? why????
dziewczyny jak u was ze sprawami łóżkowymi? bo dla mnie w poprzednich ciążach mógłby nie istnieć a teraz ........... aż mnie nosi a po pierwsze mąż w delegacji a po drugie mam zakaz
mam ochotę na rogaliki z marmoladą, takie ciepłe, ale skąd takie wziąść :-)
ta moja bezsenność mnie wykończy.
Już jestem po śniadanku, gotuje rosołek :-)
a na drugie nie mam pojęcia ....
co do trolii, to dla mnie są to osoby z zaburzeniami psychicznymi i boję się takich ludzi. Po co podszywają się pod kogoś kim nie są????? mają niskie poczucie wartości? na co dzień są samotne a w sieci udają że mają szczęśliwą rodzinę?? why????
dziewczyny jak u was ze sprawami łóżkowymi? bo dla mnie w poprzednich ciążach mógłby nie istnieć a teraz ........... aż mnie nosi a po pierwsze mąż w delegacji a po drugie mam zakaz
mam ochotę na rogaliki z marmoladą, takie ciepłe, ale skąd takie wziąść :-)
Fusun
Olusia bardzo udzielała się na wątkach invitrowych. Też ją "znam", była bardzo aktywna i spójna w tym co pisała. Dziewczyna z kwietniówek wyjaśniła, że wpadła dopiero po dłuższym czasie istnienia zamkniętej grupy na FB. Posłużyła się zdjęciami nie swoich bliźniaków. Generalnie dziewczyna jest głęboko nieszczęśliwa. Nie ma dzieci, starają się z mężem bezskutecznie od paru lat. Pewnie ją to przerosło. Wymyśliła sobie wirtualną ciążę i dzieci. To jest mega smutne. Moim zdaniem należy jej współczuć.
Ostatnia edycja:
Wszedzie moze byc taka osoba bo przeciez sie prywatnie nie znamy i raczej malo prawdopodobne ze da sie od tak taka osobe zweryfikowac. Powiem szczerze ze ja bym sie nie kapnela ze taka osoba jest z nami bo jakos nie potrafilabym stwierdzic ze ktos klamie przez internet bo wiem ze czasami zycie potrafi platac taki figle ze czasami w prawdziwym zyciu dzieja sie historie jak z filmu. Ja sie zawsze smialam ze na podstawie mojego zycia mozna by calkie niezla meksykanska telenovele nakrecic
Fusun
Mama32, jej już nie ma. Opuściła wszystkie wątki, na których się udzielała, a także grupę na FB. Zajęła się nią przyjaciółka i kuzynka. A tu, na listopadówkach chyba jej nigdy nie było.
reklama
M
mama290
Gość
Fusun oczywiście należy współczuć ale to jest oszustwo tak czy siak powinna sie leczyć ale. Inna stronę bo takie wymyślanie sobie szczęśliwego życia to raczej jest zaburzenie a nie terapia zreszta w kwesti tego czy nie mogą miec dzieci to tez moze byc kłamstwo lepiej nie miec styczności poprostu z takimi ludźmi
Claudia to nie chodzi o to czy ktoś wymyśla ale czy gubi sie w zeznaniach np pisze ze mieszka w domu a za jakiś czas ze jednak w mieszkaniu takie niespójności zwracają nasza uwagę
Claudia to nie chodzi o to czy ktoś wymyśla ale czy gubi sie w zeznaniach np pisze ze mieszka w domu a za jakiś czas ze jednak w mieszkaniu takie niespójności zwracają nasza uwagę
Ostatnio edytowane przez moderatora: