reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Finke wlasnie mnie pytal czy boli mnie od pepka i schodzi w dol bo jak tylko dol to ok.. Czyli mialas skurcze jednorazowe to pewnie nic ale jeszcze raz i jedz bo przed tym mnie wczoraj ostrzegal. Mi nic nie puchnie jeszcze ufff... Ewel bylam w Orlowskim strasznie tam obskornie ale nadrabiaja milym personelem albo mi sie tak trafilo no i na szczescie bez kolejki. Ale obys nie musiala sprawdzac dobrze ze pojechałam bo w nocy dalej bolalo a dzis juz malutko ale pewnie bym albo swirowala albo męża budzila.
Katarzyna92
W końcu się wyspałam
Letycja ja też mam bardzo niski cukier ale powiedziała mi to raz lekarka jak robiłam badania do pracy tak to czasami sobie mierzę w domu i nawet po jedzeniu nie bardzo rośnie... A co do anemii to ja pomimo że biorę 4 tabletki żelaza dziennie mi się pogłębia dziwne to albo wyniki były jakieś dziwne bo nie wydaje mi się ale zaraz jadę do swojej przychodni to spytam lekarki...
Letycja ja też mam bardzo niski cukier ale powiedziała mi to raz lekarka jak robiłam badania do pracy tak to czasami sobie mierzę w domu i nawet po jedzeniu nie bardzo rośnie... A co do anemii to ja pomimo że biorę 4 tabletki żelaza dziennie mi się pogłębia dziwne to albo wyniki były jakieś dziwne bo nie wydaje mi się ale zaraz jadę do swojej przychodni to spytam lekarki...
Sylka ale co ogólnie powiedzieli? Dali coś? Robili usg? Czyli ból od pępka w dół jest zły lepszy ból podbrzusza? No ja wczoraj wzięłam 2 nospy te po 80mg i narazie spokój dziś nie boli jedynie bardziej w pipie jak zazwyczaj )
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Zrobili mi wszystkie mozliwe badania i szyjka na samolocie i wymacanie wielkosci macicy i szyjka na usg i szybki podgląd usg na dzieci. Drugi raz juz usłyszałam ze mam brac nospe najlepiej forte 3x1 cala ciaze bo będzie gorzej bolalo. Zapytalam jaki bol jest niepokojacy to wlasnie powiedzial o tym co finke opisala bol skurczowy. Bo jak ciagnie kluje to raczej norma. A jeszcze jeden malec siedzi w tym boku gdzie mnie boli najbardziej cos czuje ze mi serwuje kopniaki zeby matka za lekko nie miała ciekawe ktore to takie zlosliwe
reklama