reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kinia jak przeczytalam co mialas z polozna wrrrr skąd tacy ludzie sie biorą. Co to za wysilek uruchomic doppler. Skarga konieczna. Mnie zaczelo bolec nawet jak leżę. Zgarnelam męża na ip stwierdziłam ze nie bede sobie w nocy glowy z wlosow rwac. Na moje szczescie pusto na ip. Potraktowali mnie super serio a nawet zapytali czemu dopiero teraz przychodze. Dr sprawdzil szyjke i dzieciaki. Wszystko ok a jeden jest wlasnie w tym miejscu co boli czyli pewnie mi tam daje do wiwatu :/ poszłam w myśl zasady lepiej 5 razy za duzo niz raz za mało. A nerwy tez nie pomagają. Dr powiedzial ze niepokojace są bole skurczowe i jak one występują to koniecznie na ip.

reklama
Kasia mnie czasem meczg jak zjem cos smazonego ... ja jutro sie tez pewnie bede stresowac ... dobrze ze u ciebie ida wiadomosci w dobrym kierunku ...

Mnie też męczy zgaga, przeważnie wieczorem i wydaje mi się ze nie ma na to wpływu to co zjadłam.
Ja też dostałam dziś skierowanie na test obciążenia glukoza ale mam go zrobić za jakieś trzy tygodnie. Claudia jak już ho zrobisz to daj znać jak było i czy ta glukoza jest faktycznie taka paskudna.

Mnie tez czasem meczy zgaga przed snem i to nie wazne co jem. Claudia nie za wcześnie na krzywą czytalam ze sie ja robi ok 26-28tc zeby wynik byl miarodajny.

Oj zgaga to moja koleżanka w każdej ciazy mam biore reni bo inaczej nie mogę funkcjonować a ja krzywej nie robię :)

O rany ciągle zapominam ze ja pod koniec listopada jestem. Claudia to u ciebie juz 6 miesiac wow. Ale nam leci :)

reklama
No a wygladam na 9 hahhaha ald mloda szybko rosnie. Roznica jest ja tak czytam ze czesc dziewczyn dopiero bedzie miala albo jest wlasnie po polowkowych a ja we wtorek bede miala kolejna wizyte po polowkowym a chodze co 4 tyg. Leci jak cholera za 6 tyg bedzie 30 tydzien i to juz zleci nie wiadomo kiedy.

Do góry