reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Leci leci czas szybciutko ... ja tak payrzylam na moja corcie jak spi i ona juz taka duza a tak nie dawno bylam z nia w ciazy ehhh ide spac

Dla mnie glukoza jest okropna jeszcze jak ktoś ma mdłości to masakra.... Ale da się przeżyć :))
Sylka gdzie byłaś kochana na IP? Żebym wiedziała gdzie ja mam jechać jak by coś bolało.... A skoro Cię miło potraktowali to tym bardziej bym tam się udała:)) choć liczę ze nie będę musiała....

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

W domu nie mierze ale zrobię to.86/56 rano. Ogólnie nie mam z nim problemu. Ok 100/60 mam zazwyczaj.

Ostatnia edycja:
Dokładnie zatrzymuje się pewnie woda i się puchnie. Wyspalyscie się dziewczyny?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Witajcie! Trochę sie nie odzywalam, ale staram sie was podczytywac na bieżąco, choć teraz gdy mam dzieci w domu + dwoje wakacyjnych to cieżko mi wygospodarować trochę czasu. U mnie wszystko ok tylko mam anemie i muszę brać żelazo co powoduje zaparcia:( Biorę tez Mg b6 na skurcze łydek. Zgaga jak narazie męczy mnie okazjonalnie. Nadal nie mam imienia dla synka i coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować ale jeszcze trochę czasu jest. Narazie nazywamy go braciszkem:) Ostatnio miałam robiony w przychodni profil glikemii z palca w środku dnia i miałam 56 cukru. Czy któraś z was tez miewa takie spadki? Dodam ze czułam sie swietnie i byłam po śniadaniu:) pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Nogi nie zauwazylam by mi puchly ale dlonie po spacerze jak baloniki . Ja dzis w nocy sie umeczylam bolal mnie brzuch spac nie moglam i te mysli czy nie bagatelizuje czy to nie jest nic powarznego. Bolal mnie od gory do dolu caly brzuch tak jakby cala macica i to nie byl bol jednostajny a skorcze. Synek duzo sie wiercil wtedy i kazde jego uderzenie rozciaganie tez bolalo. Juz mialam budzic meza by jechac do szpitala i przeszlo zasnelam i jak narazie jest dobrze maluch tez spokojny . leze i czekam az da mamusi znac ze tam jest i ma sie dobrze.

Do góry