reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Leci leci czas szybciutko ... ja tak payrzylam na moja corcie jak spi i ona juz taka duza a tak nie dawno bylam z nia w ciazy ehhh ide spac

Dla mnie glukoza jest okropna jeszcze jak ktoś ma mdłości to masakra.... Ale da się przeżyć :))
Sylka gdzie byłaś kochana na IP? Żebym wiedziała gdzie ja mam jechać jak by coś bolało.... A skoro Cię miło potraktowali to tym bardziej bym tam się udała:)) choć liczę ze nie będę musiała....

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

W domu nie mierze ale zrobię to.86/56 rano. Ogólnie nie mam z nim problemu. Ok 100/60 mam zazwyczaj.

Ostatnia edycja:
Dokładnie zatrzymuje się pewnie woda i się puchnie. Wyspalyscie się dziewczyny?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Witajcie! Trochę sie nie odzywalam, ale staram sie was podczytywac na bieżąco, choć teraz gdy mam dzieci w domu + dwoje wakacyjnych to cieżko mi wygospodarować trochę czasu. U mnie wszystko ok tylko mam anemie i muszę brać żelazo co powoduje zaparcia:( Biorę tez Mg b6 na skurcze łydek. Zgaga jak narazie męczy mnie okazjonalnie. Nadal nie mam imienia dla synka i coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować ale jeszcze trochę czasu jest. Narazie nazywamy go braciszkem:) Ostatnio miałam robiony w przychodni profil glikemii z palca w środku dnia i miałam 56 cukru. Czy któraś z was tez miewa takie spadki? Dodam ze czułam sie swietnie i byłam po śniadaniu:) pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Nogi nie zauwazylam by mi puchly ale dlonie po spacerze jak baloniki . Ja dzis w nocy sie umeczylam bolal mnie brzuch spac nie moglam i te mysli czy nie bagatelizuje czy to nie jest nic powarznego. Bolal mnie od gory do dolu caly brzuch tak jakby cala macica i to nie byl bol jednostajny a skorcze. Synek duzo sie wiercil wtedy i kazde jego uderzenie rozciaganie tez bolalo. Juz mialam budzic meza by jechac do szpitala i przeszlo zasnelam i jak narazie jest dobrze maluch tez spokojny . leze i czekam az da mamusi znac ze tam jest i ma sie dobrze.

Do góry