reklama
Dla mnie glukoza jest okropna jeszcze jak ktoś ma mdłości to masakra.... Ale da się przeżyć )
Sylka gdzie byłaś kochana na IP? Żebym wiedziała gdzie ja mam jechać jak by coś bolało.... A skoro Cię miło potraktowali to tym bardziej bym tam się udała) choć liczę ze nie będę musiała....
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka gdzie byłaś kochana na IP? Żebym wiedziała gdzie ja mam jechać jak by coś bolało.... A skoro Cię miło potraktowali to tym bardziej bym tam się udała) choć liczę ze nie będę musiała....
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Witajcie! Trochę sie nie odzywalam, ale staram sie was podczytywac na bieżąco, choć teraz gdy mam dzieci w domu + dwoje wakacyjnych to cieżko mi wygospodarować trochę czasu. U mnie wszystko ok tylko mam anemie i muszę brać żelazo co powoduje zaparcia Biorę tez Mg b6 na skurcze łydek. Zgaga jak narazie męczy mnie okazjonalnie. Nadal nie mam imienia dla synka i coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować ale jeszcze trochę czasu jest. Narazie nazywamy go braciszkem Ostatnio miałam robiony w przychodni profil glikemii z palca w środku dnia i miałam 56 cukru. Czy któraś z was tez miewa takie spadki? Dodam ze czułam sie swietnie i byłam po śniadaniu pozdrowienia dla wszystkich
reklama
finkemma
Fanka BB :)
Nogi nie zauwazylam by mi puchly ale dlonie po spacerze jak baloniki . Ja dzis w nocy sie umeczylam bolal mnie brzuch spac nie moglam i te mysli czy nie bagatelizuje czy to nie jest nic powarznego. Bolal mnie od gory do dolu caly brzuch tak jakby cala macica i to nie byl bol jednostajny a skorcze. Synek duzo sie wiercil wtedy i kazde jego uderzenie rozciaganie tez bolalo. Juz mialam budzic meza by jechac do szpitala i przeszlo zasnelam i jak narazie jest dobrze maluch tez spokojny . leze i czekam az da mamusi znac ze tam jest i ma sie dobrze.