reklama
Kinia maja obowiązek od 16 tyg sprawdzać tętno zadzwoń i powiedz co ci jest dodaj ze cie głowa boli i masz mroczki powinni cie przyjąć spokojnie ja byłam w szkole na festynie myślałam ze babę ubije jedna co za naród to nie wiem gdzie oni sie chowają kultury za grosz czekam z córka w kolejce na malowanie twarzy i nagle przedemancypacyjna staje mała dziewczynka to jej grzecznie tłumacze ze kolejka kończy sie za mną poszła po matkę a ta mi tu ze sa dwie kolejki bo nauczycieli jest dwóch to jej tłumacze ze sie myli dodam ze w miedzy czasie je ciasto buzia z talerza jak pies i mi tu pluje okruszkami to ja grzecznie proszę zeby sie odsunęła odemnie bo mi niedobrze jak to widzę ona odp ze ja prześladuje bo ona muzułmanka tak sie zdenerwowałam a ze wypiłam przed wyjściem dwie szklanki Tymbarka bo mi dziś głowa pęka to mini wszystko podeszło i puściłam pięknego hafta na nią zaczęła skakać i poleciała do łazienki ja sie doprowadziłam domporzadku i mowię do chłopa co za mną stoi ze moze ślepa ale ja w ciazy jestem i nie będę tu stać spikojńie pół godziny na sloncu. Całe szczęście ze moja chciała minionka wiec szybko poszło juz pózniej wszyscy pilnowali kolejki bo sie chyba bali ze ich tez obrzygam wstrętne babsko myśli ze jak sobie głowę szmata nakryła to wszystko jej wolno ehhh
hahahah no nie moge mama prawie się posikałam ze śmiechu:-) wiem ze dla ciebie to nie było miłe ale Twoje opowiesci mnie rozwalają i dobrze zeją obrzygałas:-)
cześć dziewczyny :-) melduję się że wszystko u mnie ok :-) mniej wymiotuję i jem więcej warzyw i owoców.
ja widzę że toczą się dyskusję o torbie ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka więc jeszcze nawet nie myślę o tym żeby coś pakować :-)
Kasiu super że ktoś wreszcie nie u usuwaniu :-) i jeszcze ten zapracowany lekarz dał nadzieję że może być całkiem dobrze :-) powodzenia
ja widzę że toczą się dyskusję o torbie ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka więc jeszcze nawet nie myślę o tym żeby coś pakować :-)
Kasiu super że ktoś wreszcie nie u usuwaniu :-) i jeszcze ten zapracowany lekarz dał nadzieję że może być całkiem dobrze :-) powodzenia
Katarzyna92
Fanka BB :)
Kinia ja się wczoraj tak stresowałam na usg że mały się wiercił że w końcu lekarz kazał mi zamknąć oczy i nie otwierać bo nie mógł złapać kręgosłupa i zrobić dobrej fotki...
M
mama290
Gość
Mama mnie tak ostatnio właśnie atakują wymioty nie wiadomo skąd wszystko wylatuje czasem sie boje wychodzić bo nawet przewidzieć tego nie mogę
Kinia ja w poprzedniej ciazy miałam inna położna ale na szczęście tylko raz miałam z nią przyjemność sie spotkać teraz obecna tez sie do niczego nie nadaje taka ciepła kluska ale teraz to juz tak mało mi zostało ze jakoś sie z nią przemecze a mogłabym zmienić powiem tak niektóre sa wysyłane czasem na przychodnie bo sie nie nadają do szpitala wiec wiadomo jakie one czasem sa a częste usg nie szkodzą to jest taka mała dawka promieniowania
Kinia ja w poprzedniej ciazy miałam inna położna ale na szczęście tylko raz miałam z nią przyjemność sie spotkać teraz obecna tez sie do niczego nie nadaje taka ciepła kluska ale teraz to juz tak mało mi zostało ze jakoś sie z nią przemecze a mogłabym zmienić powiem tak niektóre sa wysyłane czasem na przychodnie bo sie nie nadają do szpitala wiec wiadomo jakie one czasem sa a częste usg nie szkodzą to jest taka mała dawka promieniowania
Dokladnie prawa pachwina czasem promieniuje przez srodek i idzie do lewej ale glownie prawa.
Mam to samo z lewym bokiem prawie od poczatku ciazy i boli jak dotkne troche jak zakwasy ale jak pomasuje to w pierwszej chwili bardzo boli ale pozniej troche ulgi jest. Mi lekarz powiedzial ze to normalne
Katarzyna92
Fanka BB :)
Dziewczyny męczy was już zgaga??? Bo u mnie mleko już poszło w ruch w pierwszej ciąży ono mi łagodziło ją...
reklama