reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mama dzieki za linka mam jej dane bo zapytalam o nie i napisze skarge napewno tego tak nie zostawie.... niechce sie puki co juz tym denerwowac jutri ide na scan i oby wszystko bylo ok ...

Kiniasw masakra z ta położną :(
Ja dziś miałam wizytę, z małym wszystko dobrze nawet na chwilkę zobaczyliśmy go w 4d. Poza tym lekarka zaleciła mi brać magnez bo czasem mam twardy brzuch. Bierze może któraś z Was Asmag Forte?

Oj szkoda ze ja na taka nie trafiłam bym ja chyba udusiła na miejscu nie wiem po co taka gadka to pokiego sa oddziały early unit gdzie dziewczyny lezą w zagrożonych właśnie przed 24 tyg to co ratują jak nie dzieci małpa i tyle

reklama
Do góry