reklama
Sylka na bank więzadła nie zawsze nospa na nie pomaga... Tak tłumaczyła doktorka bo jak macica rośnie unosi się do góry a wisi na wiezadlach coś jak by włóknach to one ciągną dopóki się nie rozciagna tak ze juz będzie wystarczająco mówiła ze do 24 tyg tak. Może być.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
hej,dawno się nie odzywałam bo w sumie u mnie nic nowego, czasem brzuch trochę ciągnie (myślę, że to te więzadła o których mówicie), trochę szybciej się męczę, brzuch rośnie i synek w końcu postanowił się ujawnić kpniakami, czasami nie są już wcale lekie. i najczęściej kopie koło 11-12 w nocy, ciekawe czy mu się jeszcze zmieni pora aktywności. badanie połówkowe mam dopiero 22 lipca to będzie 22 tydz., ale niestety teraz ginka na urlopie więc muszę wytrzymać. Kasia trzxymam kciuki i dobrze,że jesteś w rękach najlepszych specjalistów, chciałąbym trafić na taką opiekę w razie "W".
kiniasw86
Fanka BB :)
Wlasnie umowilam sie na ten prtwatny scan na jutro na 11:25 na ostatnie mc... dobrze bo przynajmniej mnie zbada i zobaczymy ... takie scany zwykle nie zagrazaja dziecku no nie ? A na moja polozna napisze skarge bo to co ona mi dzis powiedziala to zalosne poprostu ..m
reklama
M
mama290
Gość
Kinia mozesz zlozyc skarge tu masz stroe gdzie jest co I jak NHS complaints procedure - The NHS in England - NHS Choices
takie skargi sa traktowae dosc powazie moza tez napisac do zrzeszeie pielegiarek I polozych I do zwiazkow takie podejscie jest bardzo powazie traktowane polozna jest miedzy innymi od prowadzeia ciazy a nie stwierdzania od ktorego tyg to dziecko powiem szczeze ze dziwi mnie to ale bardziej obuza moze powinna zmienic zawod mloda jest czy starsza??
takie skargi sa traktowae dosc powazie moza tez napisac do zrzeszeie pielegiarek I polozych I do zwiazkow takie podejscie jest bardzo powazie traktowane polozna jest miedzy innymi od prowadzeia ciazy a nie stwierdzania od ktorego tyg to dziecko powiem szczeze ze dziwi mnie to ale bardziej obuza moze powinna zmienic zawod mloda jest czy starsza??