Ja przez ok 2 tyg długie body i pajac a potem bede obserwowac czy to za duzo czy za mało sprawdzajac na karku dziecka.U nas przez pierwsza dobe ciuchy szpitalne a potem moje.Do szpitala biore swoje rzeczy a maluchowi masc do pupy i pampersy.Po dobie maz mi dowiezie reszte.
reklama
Kasiu dobrze, że się odezwałaś, ważne, że wiesz już na czym stoicie, wynik będzie jutro czy w piątek ?
Ewel u mnie tylko po porodzie maluszek jest w szpitalnych ubrankach, potem musi mieć swoje, moja córka urodzona 31.10 nosiła body z długim rękawem + skarpety a zawinięta była w rożek, ewentualnie sam pajacyk, bo w szpitalu było naprawdę ciepło
Ewel u mnie tylko po porodzie maluszek jest w szpitalnych ubrankach, potem musi mieć swoje, moja córka urodzona 31.10 nosiła body z długim rękawem + skarpety a zawinięta była w rożek, ewentualnie sam pajacyk, bo w szpitalu było naprawdę ciepło
Katarzyna92
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyty przepraszam że ja tak cały czas tylko o sobie ale dopiero do mnie to doszło dziś...
Aleali byłam przy okazji w laboratorium jak już byłam w szpitalu to babka powiedziała że albo jutro albo w piątek...
Aleali byłam przy okazji w laboratorium jak już byłam w szpitalu to babka powiedziała że albo jutro albo w piątek...
finkemma
Kasia naprawde fajne wiesci . Oby tak dalej
Sylka87
Kasiu cudownie ze w koncu trafilas na odpowiednich ludzi, teraz juz będzie tylko lepiej . Ja dzis caly dzien lezakuje i troche jestem rozdrazniona tym swoim bolem czy innym kluciem. Jest delikatne czuje tylko przy poruszaniu się ale od wczoraj caly czas z malymi przerwami i nospa nie pomaga. Ruchy na szczescie czuje dość czesto. Leżę i mysle wiezadla czy nie wiezadla yhhhh :/ Kinia ty tez dzis w stresie... eh ciąża to trudny czas
Sylka87
Wzielam dzis juz 2x2 czyli 2 razy po 80. Wtedy ten lekarz mi mowil ze mam brac cala ciaze 3x2 ale nie bralam oczywiscie. Jednak doraznie postanowilam te dawke. Ale chyba bez sensu bo nie pomaga:/ to klucie to nie jest mega uporczywe a nawet pewnie bym sie nim nie przejela gdyby nie ciąża. Pozwala mi funkcjonowac ale szlak mnie trafia ze trwa to juz tyle czasu :/
reklama
Ewel - na Madalińskiego położna prosi o ubranka między skurczami, więc warto mieć je osobno w torbie, żeby nie szukać i nie kompletować stylizacji poporodowej;-) i w szpitalu było naprawdę ciepło nawet w grudniu ,nam bodziak i półśpiochy spoko wystarczyły
Kasiu - ufff... mimo wszystko to dobre wieści teraz spokojniejsza będziesz chociaż troszkę co?
a z drugiej strony jak ludzie łatwo ferują wyroki... zamiast sprawdzić dokładnie to już chcą przekreślać, dobrze, że jesteś taką mądrą Mamą
Sylka- jak tylko w czasie poruszania to na logikę więzadła ale oszczędzać się trzeba
Kasiu - ufff... mimo wszystko to dobre wieści teraz spokojniejsza będziesz chociaż troszkę co?
a z drugiej strony jak ludzie łatwo ferują wyroki... zamiast sprawdzić dokładnie to już chcą przekreślać, dobrze, że jesteś taką mądrą Mamą
Sylka- jak tylko w czasie poruszania to na logikę więzadła ale oszczędzać się trzeba