reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja torbę to na wrzesień spakować chce :) a co bierzecie do ubrania dla dziecka? Czy body z długim czy krótkim? I pajac na to oczywiście z długim rękawkiem.
Zrobiłam dziś pieszo z 8 km nogi mi do pupy wchodzą i narazie nic nie boli ani nie ciągnie. Kupiłam dziś ręczniki dla małej i prześcieradła dwa jedno w sowki moje ulubione:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Wiecie ja tak szaleje z torba ale to dlatego ze zaskoczym mnie ten pierwszy porod i nie mialam nic wszystko w szpitalu w aptece kupowalam i w szpitalnych sklepokach i zaplacilam za to kolosalne pieniadze wiec teraz chce juz miec wszystko gotowe, musze jeszcze dokupic koszule do karmienia.
Ja z mlodym bylam prawie 3 tygodnie to wyobrazacie sobie jak ja wracalam jak rumun normalnie bo tak mi dowozili i dowozili tu koc tu poduszka tu to tu tamtko i wychodzilam ze szpitala to 3 osoby mi rzeczy niosly.
Ligota wspanialy szpital jesli chodzi o specjalistow ale musialam miec wszystko swoje nawet na poczatek swoje kupowane mleko to w buteleczkach

Gratuluję dobrych wieści po wizytach
Kinia masz jakiś problem z własnym zdrowiem czy nie czujesz ruchów ?
Ja nie pakuję torby, chyba, że znów dostanę przykaz od lekarza, ale na stronie mojego szpitala nie ma żadnej listy, więc o wszystko trzeba zapytać, jakby nie można było zrobić tej listy i uniknąć pytań setek kobiet :eek:

19 tydz i 5 dzien ... czasami czulam ruchy ale gdzies od poltora tyg slabo zreszta juz sama nie wiem. .. lekarka stwierdzila ze moge czuc ruchy pozniej bo jestem przy kosci

Kinia miałam dni ze ruchy czułam pół dnia a mam takie ze cały dzień nic dopiero wieczorem albo dzień ciszy... Mi doktorka pow ze jeszcze wszystkich ruchów nie czuć bo dzidzia dużą nie jest aż tak i tez łożysko mam na przedniej ściance.
Myślę że nie powinnaś się tym. Martwić jednak bym poszła i poprosiła chociaż o wyszukanie tętna bo stres nie jest Ci teraz potrzebny

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
19 tydz i 5 dzien ... czasami czulam ruchy ale gdzies od poltora tyg slabo zreszta juz sama nie wiem. .. lekarka stwierdzila ze moge czuc ruchy pozniej bo jestem przy kosci

Kinia ja tez mam 19 tydzień i 4 dzień i nie czuje ruchów ale to normalne ja się jeszcze nie przejmuje tym bardziej ze na usg było widać ze dzieciaczek fika. Pani powiedziała ze w pierwszych ciążach później się czuje i ze siedzi dzieczaczek głęboko w miednicy to później czuc ruchy.

Do góry