Chyba masz racje mama32 ty tez masz polowkowy w przyszlym tyg a zrobilas prv wczesniej? Ja juz nie wiem co robic czy czekac czy nie ?
Kiniasw ja się wybieram na urklop w przyszłym tygodniu i musiałabym wizyte w luxmed przelozyc nawet na później a prywatnie poszłam bo wraz z mężem przed urlopem chcieliśmy już na 100% wiedzieć czy wszystko ok czy może należy zostać i cos działac. Poza tym ostatni na prywatnym badaniu w 13 tygodniu ta babeczka o wiele dokładniej mi wszystko opowiedziała i pokazała niż w luxmed na tym samym badaniu dlatego poszłam żeby nic nie przeoczyć. Na szczęście mój mąż uważa że jak jak ja uważam że lepiej pójść prywatnie i że lepiej będę się z tym czuła to nie ma nic przeciwko. Oczywiście nie przeginam z prywatnymi wizytami tym bardziej ze za luxmed w pracy tez costam mąż za mnie płaci ale w te najważniejsze badania uważam ze warto czasem zainwestować. Jeżeli ty jestem bardzo niespokojna to tez uważam ze wizyta wczesniejsza może być zasadna no i prywatnie pewnie dokładniej zbadają i pytaj ich o wszystko to ci powiedzą.
Zusia Karcia gratuluje Wam udanych wizyt
Jeśli chodzi o te dziury w sercu to koleżanki córeczka okazao się po porodzie ze ma dwie o łącznej dł. 7 mm ale ogólnie z nią wszystko dobrze jest pod nadzorem kardiologa (znaczy chodza na wizyty) i podobno albo maja się zmniejszyć albo całkowicie zaniknąć. A tak to mała swietnie się czuje i jest grzeczna bardzo wiec podobno to się zdarza tak mi kolezanka powiedziała.