Claudia31 ja też mam ogromną listę i też się właśnie zastanawiałam czy przesadzam, czy każda tak ma, ja nie mam spakowanej torby, nie mam jeszcze nawet nic kupionego, tyle tego powypisywałam, ale z niczego chyba nie mogę zrezygnować
reklama
angoba
Fanka BB :)
Ja tym razem wole zabrac do szpitala wiecej niz za malo. Przy pierwszym porodzie maz ganial ciagle miedzy szpitalem i domem i dowozil mi rozne rzeczy. Niby mialam wszystko spakowane ale potrzebowalam wiecej ubranek bo jakos na poczatku nie potrafilam zabrac sie do zmiany pieluszki i non stop brudzilam bodziaki
Teraz bedzie zimno wiec i objetosciowo wieksze ubranka.
Teraz bedzie zimno wiec i objetosciowo wieksze ubranka.
Hej dziewczyny. Ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko dobrze. Mały się rozkraczył, żeby się pokazać że jest chłopakiem Tylko mi go nie ważył więc nie wiem ile przybrał:/ No ale cóż tak jest jak na NFZ trzeba chodzić. Ale serduszka posłuchałam, popatrzyłam na niego więc jestem szczęśliwa Ja za to 3kg więcej przez 5tygodni, myślałam w sumie, że trochę mniej mi przybędzie, bo w sumie tylko brzuszek mi rośnie, albo tak mi się wydaje
Zaraz będę czytać, co tam pisałyście wcześniej.
Zaraz będę czytać, co tam pisałyście wcześniej.
finkemma
Ja jeszcze nie spakowalam walizki ale nie chcialabym wpasc do szpitala z torba jak na 2 tyg wakacjie Tutaj ubranek nie trzeba zabierac ani pieluszek tylko jeden komplecik jakis ladny do sesji zdjeciowej bo robia kazdemu maluszkowi. Wkladow poporodowych tez nie musze i majtek z siatki. Tylko dla siebie co mi tam trzeba a dla maluszka na wyjscie kombinezon itd.
M
mama290
Gość
Kinia jak sie bardzo denerwujesz to idź zrób ten scan co ci szkodzi ja teraz juz jestem spokojniejsza o 30% narazie dzisiaj coś mi sie dzidek mało ruszał z rana poszukalam doplerem dobre piec minut i juz miałam jakiś schiz ale znalazłam tętno dzisiaj bardzo dobrze spałam w nocy bo mi sie coś śniło ze urodziłam i zaraz zaszłam w ciąże druga heheheh i mojego ochrzanialm ze co on mi zrobił
DIewczyny gratki za udane wizyty ja do szpitala zawsze idę z walizka bo ja nie będę toreb nosić a mam taka mała i sie zastanawiam zeby druga wziasc duzo nie biore bo u nas prawie wszytsko dają łącznie z ręcznikiem wiec tylko zostanie mi szlafrok piżama i jakieś kosmetyki stanik do karmienia laktator mam w szpitalu jeszcze zeczy dla dziecka ciuchy pieluszki zamontuje juz wcześniej fotelik w samochodzie i moj musi instrukcje przeczytać i przećwiczyć bo pózniej będzie jak zawsze 30 minut czekania aż zamontuje jakieś majtki mała paczkę podpasek bo w szpitalu tylko maja duże podkłady a ja sie nie umiem nimi obsługiwac
DIewczyny gratki za udane wizyty ja do szpitala zawsze idę z walizka bo ja nie będę toreb nosić a mam taka mała i sie zastanawiam zeby druga wziasc duzo nie biore bo u nas prawie wszytsko dają łącznie z ręcznikiem wiec tylko zostanie mi szlafrok piżama i jakieś kosmetyki stanik do karmienia laktator mam w szpitalu jeszcze zeczy dla dziecka ciuchy pieluszki zamontuje juz wcześniej fotelik w samochodzie i moj musi instrukcje przeczytać i przećwiczyć bo pózniej będzie jak zawsze 30 minut czekania aż zamontuje jakieś majtki mała paczkę podpasek bo w szpitalu tylko maja duże podkłady a ja sie nie umiem nimi obsługiwac
dziewczyny grartuluje badanie i udanych wizyt
kasia no i w koncu dobre wiesci , Twoja determinacja sie oplacila a maly kubus bedzie chodzil :-) ja wierze, ze wy z mezem i tak zrobicie wszystko dla tego maluszka, wiec bedzie super silym chlopaczkiem:-):-):-)
a ja zapisalam sie na poniedzialek na usg z tego ubezpieczenia z pzu co mam, mam nadzieje, ze nie bedzie lekarka robila problemu i mi zrobi usg pomierzy malego i moze uda sie rozpoznac plec. moze dziecko juz mi sie obrozcilo kopie wyzej wiec moze :-)
kasia no i w koncu dobre wiesci , Twoja determinacja sie oplacila a maly kubus bedzie chodzil :-) ja wierze, ze wy z mezem i tak zrobicie wszystko dla tego maluszka, wiec bedzie super silym chlopaczkiem:-):-):-)
a ja zapisalam sie na poniedzialek na usg z tego ubezpieczenia z pzu co mam, mam nadzieje, ze nie bedzie lekarka robila problemu i mi zrobi usg pomierzy malego i moze uda sie rozpoznac plec. moze dziecko juz mi sie obrozcilo kopie wyzej wiec moze :-)
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Claudia a ile ty bedziesz w szpitalu ?
kiniasw86
Mama nie wiem czy pujde bo sie wlasnie poklucilam z mezem bo on twierdzi ze to zly pomysl etc i ze on zemna nie pojedzie a ta priv clinika jest w centrum i tam nie ma parkingu... wiec mu powiedzialam ze niechce go dzis widzec wogole i mam ho juz dosc no idiota
reklama