reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej dziewczyny, u mnie po wczorajszej wizycie ok, mała ma 410 g. no i okazało się, że to będzie dziewczyneczka :) jakbyście mogły mi potwierdzić jeszcze dziura w sercu to nie jest jakaś wada kardiologiczna zamyka się po porodzie...? Któraś z Was może miała coś wspominane o tym na wizycie? Bo tak zrozumiałam swojego gin, no i może będę miała cc, mam łożysko na ścianie tylnej, dolny brzeg nad ujściem wewnętrznym do dalszej obserwacji, a no i jeśli moja mała tak będzie nadal przybierać to nie zapowiada się kolos, ale to takie wróżenie narazie ;) Kasiu cieszę się z Twoich wieści, może często nie piszę, ale staram się Was czytać kochane na bieżąco, zżyłam się z Wami ;)

Moja polozna wlasnie do mnie oddzwonila i nic mi nie zrobia to 24 tyg co za glupie ludzie tu sa masakra oby wszystko bylo ok z moim malenstwem

No właśnie z jednej strony to miło popatrzeć na dzidzie w brzuszku i wiedzieć ze się zdrowo rozwija aczkolwiek ta technologia i postęp spowodowały, że dużo możemy się dowiedzieć rzeczy nie miłych lub tez długi okres oczekiwania powodują tez niepokój, niecierpliwość itd.

Chyba masz racje mama32 ty tez masz polowkowy w przyszlym tyg a zrobilas prv wczesniej? Ja juz nie wiem co robic czy czekac czy nie ?

Ewel dobrze ze ci zbadala szyjke i slyszalas coreczke :) od razu spokojniej :) ja w dalszym ciągu czuje bardzo lekkie klucie w boku jak chodze wiec chyba dzis lezakowanie mnie czeka. Mam nadzieje ze to te wiezadla tylko...

Glukoza ma byc miedzy 24 a 28 tygodniem.

Dziewczyny ja ciagle cos dokladam a wszystko z listy takiej szpitalnej co zabrac i wiecie co ja to chyba bede musiala spakowac sie jak do walizki na dlugie wakacje. Chce miec wszystko ze soba nie chce gonic pozniej wszystkich ze mi wszystkiego braklo no bo wiadomo ze ktoz zawsze musi byc z malym a nie chce zeby chodzil do szpitala. Wy tez macie taka ogromna ta walizke ?

dziewczyny apropos Waszych cytologii, bo niektóre chyba miały też sobie jakoś teraz robić to wszystko ok? Bo ja właśnie wczoraj dostałam wyniki i mam w granicach normy, tylko mam czynniki infekcyjne które morfologicznie odpowiadają Candida o taką interpretację wyniku mam i jakbym miała pieczenie, świąd pochwy to mam sobie coś tam aplikować, ale nie mam ani pieczenia, ani swędzenia to sobie daruję narazie, może któraś z Was też to rozkminiała?

reklama
Ta dziurke maja wszystkie dzieci w nrzuszku i zarasta sie w pierwszych miesiacach po urodzienmiu. Ta dziurka sluzy do dotleniania pluc, dzieci w brzuchu musza miec troszke inny obieg. Czasami jest tak ze komus sie nie zarosnie i ja naleze do tych osob. Wiekszosc ludzi nawet o tym nie wie ale sarzypadki tak jak ja ze sa objawowe i mi oderwala sie skrzeplina i poszla do mozgu i mialam mikroudar. Nie martw sie to maja wszystkie dzieci

Do góry