reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Może nie będzie tak zle jak jeździliśmy do kardiochirurgów tam to nawet z miłą chęcią z nami rozmawiali... A też trzeba wiedzieć do kogo uderzyć ja mam nadzieję że będzie kierownik oddziału...

Kasiu przeczytalam info od ciebie i spokojnie poszlam spac. Cudownie ze trafiłaś na takiego lekarza. Wreszcie! Teraz juz będzie tylko lepiej a Kubus wszystkim pokaże ze nie jest taki chory jak oni mówią! Powodzenia dziś! Ewel daj znac co na te bole twoja dr. Mnie jak wstane troche znow kluje i znow tak jakby to było przez kupę ktorej nie mogę zrobić :( jak leżę jest ok. A ta burza rany jak sie wystraszylam! Bylo strasznie głośno

Mama dzieki za info prv scan do sorawdzenia serduszka i ruchow jest za 39.00 jesli mi gp nie sprawdzi serduszka doplerem dzis to chyba umowie sie na ten scan na jutro bo zwariuje do tego polowkowego w przyszly czwartek. ..

Kinia a dzis na ktora masz kochana.? Najgorsza ta bezradność ze nie da się luneta zajrzeć w domu i zobaczyć jak dzieciątko się ma:)) ze ktoś je nie wymyślił tez heh.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kasiu nie byłam w stanie odpisać wczoraj bo fatalnie się czułam, ale przeczytałam Twój opis, nareszcie lepsze wieści i nadzieja, na którą czekałaś, teraz czekamy na opinię specjalisty i wyniki amniopunkcji. Jesteś niesamowitą kobietą a przede wszystkim mamą, Kubuś na pewno to czuje, trzymam kciuki za Was
Kinia daj znać co i jak
Ewel to dobrze, że bóle ustąpiły, ale uspokoisz się psychicznie po wizycie

Jestem po wiec z szyjka ok wydzielina dobra pobrala mi wymaz z pochwy na wszelki wypadek. Wg niej to ciągną więzadła macica rośnie i tak. Może być ale mam. Brać nospe 80 bo 40 mg za słaba na moja wagę... Jak by po nospie nie przechodziło a bóle by były np. Cały dzień mam. Jechac na ip bo. Mówi ze lepiej jechać niż sobie. Potem włosy wyrywać ze się nie pojechało na ta chwile nic się nie dzieje. Serduszka. Słuchałam mala. Nóżkami wierzgala :)
A jak do 24 tyg będą to ciągnięcia to wrócę. Do. Luteiny o tyle :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja ide na 9 wiec zaraz wychodze ... powiedzialam mezowi ze chce isc prywatnie na scan a on ze wszystko jest ok z dzieckiem ze nie mam zadnych stalych boli etc a to ze mnid boli po pracy w pochwie to od siedzenia i ze powinnam juz isc na wolne ... ehh z nim to noe pogada :-/

Do góry