reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kasiu cieszę sie ze tak nie straszne jak prognozowali najważniejsze ze z mózgiem wszytsko w porzadku moze jakoś naprawia ta przepuklinę i wszytsko sie dobrze skończy ważne żebyś trafiła na mądrych lekarzy
Kinia Private Scans: Ultrasound Scan for Pregnancy, Women & Men’s Health - Ultrasound-Direct.com poszukaj sobie moze akurat w twoim mieście to jest a najłatwiej to zapytać położna u mnie w papierach które daje zawsze miałam właśnie ulotki od usg prywatnego no i polskie kliniki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W szpitalu on mnie będzie prowadził a mój gin ponoć się ma od niego uczyć:D:p Zobaczę co powie za tydzień jak pójdę bo nie wiem jak on widzi to kontrolowanie mózgu wiem że w 35 tygodniu będziemy mieli rezonans który powie wazie czego jakie są uszkodzenia mózgu no i cc na 100%...

A co do niego ma bardzo dobre opinie zna się narzeczy widać nawet nie czytał opisu z tamtego usg tylko sam zbadał dziecko od stup po główkę zresztą jak wpisze się w google to wszystko o nim jest:)

Tacy lekarze sa wspaniali ja wlasnie chodze do takiego speca w tychach. Wiadomo jego wiedza kosztuje wpisuje to w koszta utrzymania dziecka :-)

No jak Claudia też trochę dałam ale nie żałuje za takie info płaciła bym co miesiąc ale na szczęście będę się z nim spotykać w szpitalu na nfz bo jak stwierdził jesteśmy w ciężkiej sytuacji a pieniądze przydadzą się na później

I to jest lekarz, malo juz takich z prawdziwego powolania. Kasia bedzie to pewnie twoja pierwsza przespana noc od dluzszego czasu. Zyczylas sobie zanim poszlas do tego lekarza zeby przynajmmiej on nie kazal ci wynierac i prosze czasami nasze prosby sie spelniaja on zadecydowal ze tutaj nie ma mowy o terminacji

Żebyś wiedziała teraz nawet nie będę tak wyczekiwać na wyniki amino bo już większość wiem i jestem spokojniejsza dużo przez całe usg musiałam mieć zamknięte oczy bo się tak denerwowałam a gin nie mógł uchwycić tej przepukliny bo mały nie chciał się obrócić tak jak trzeba...

Kasia juz masz to za soba prawda taka ze amni nie powie ci tyle co dokladne usg. Teraz mozesz w koncu kupowac niebieskie ubranka juz wiesz na 100% :-)

Spijcie dobrze bo calej waszej 3 nalezy sie wypoczynek

reklama
Mąż już śpi bo jutro na cały dzień do pracy a ja będę musiała jechać skonsultować to dzisiejsze usg do szpitala dziecięcego...
Lecę dziewczyny bo chyba z rana tam muszę jechać żeby kogoś zastać bo chciała bym trafić na takiego co ten gin z nim współpracuje
No powoli jak coś wpadnie w rękę to na pewno kupie ale za czym wyjdziemy do domku to miesiąc po operacji posiedzimy w szpitalu...

Ostatnia edycja:
Do góry