reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Claudia u mnie się zaczęło 40 min temu a prąd albo wyłączyli albo gdzieś uszkodziło się coś bo tylko wiatr przyszedł i prądu brak... ale M dzwonił nie dawno to mówi że na mieście taki Sajgon jak by tornado przeszło
Kasia ja padłam juz wczoraj ale czytalam co pisałaś o 3 nad ranem jak była właśnie burza u Nas. Bardzo się ciesze. Gdyby nie to ze jesteś tak silna i zdeterminowana to by nie było tych dobrych wieści Tobie się medal należy normalnie)
Ja dzis na wizytę z tymi kluciami i bólami idę... Ale dziś ich nie ma nic powiem doktorce niech oceni )
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ja dzis na wizytę z tymi kluciami i bólami idę... Ale dziś ich nie ma nic powiem doktorce niech oceni )
Katarzyna92
Kochana za tą upartość to nie raz M powiedział w żartach że mnie zabije ale ja niestety muszę postawić na swoim
Idz z tymi boleściami niech cię zbada bo nigdy nic nie wiadomo ja też jak pójdę na wizytę do szpitala muszę powiedzieć żeby mi na ranę popatrzyli bo czasami mnie pobolewa w środku...
A tak nawiasem powiedzcie mi kiedy robi ten test obciążenia glukozą bo mój genialny gin w poniedziałek wszystko mi wypisał ale z atrakcji nie powiedział kiedy to mam iść zrobić...
Idz z tymi boleściami niech cię zbada bo nigdy nic nie wiadomo ja też jak pójdę na wizytę do szpitala muszę powiedzieć żeby mi na ranę popatrzyli bo czasami mnie pobolewa w środku...
A tak nawiasem powiedzcie mi kiedy robi ten test obciążenia glukozą bo mój genialny gin w poniedziałek wszystko mi wypisał ale z atrakcji nie powiedział kiedy to mam iść zrobić...
Ostatnia edycja:
Racja lepiej iść raz za. Dużo. Niż o raz za mało. U nas jest ciut chłodniej dobrze ze nie musze w ten upal jechać tylko trochę chlodku jest bo bym chyba padła. Kasia dobrze być upartym. Widzisz.... A ci co mówili o zakończeniu lekarze to powinni do więzienia normalnie iść!!! A nie bronić zarodków które mają iść do mrozenia
Katarzyna92
U nas to już na pewno chłodno się zrobiło pół miasta sparaliżowane Dla mnie chorymi są lekarze którzy wcześniej niż przed 24 tygodniem nic nie robią bo to świadczy o tym że albo ich wiedza jest mała i nic nie wiedzą albo im się po prostu nie chce...
Wczoraj się dowiedziałam że taka znajoma urodziła w 6 miesiącu niedawno malucha i ratują...
Wczoraj się dowiedziałam że taka znajoma urodziła w 6 miesiącu niedawno malucha i ratują...
reklama
Katarzyna92
Tak muszę jechać do naszego szpitala dziecięcego w Prokocimiu bo muszę się dostać do jakiegoś neurochirurga żeby on się wypowiedział jak on to widzi...