reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ale u nas byla masakra drzewa powytywane z korzeniami polowa miasta bez pradu. U mnie na szczescie tylko burdel na ogrodzie i polamane krzewy roz chociaz za ogledziny dachu to sie dopiero biore

Claudia u mnie się zaczęło 40 min temu a prąd albo wyłączyli albo gdzieś uszkodziło się coś bo tylko wiatr przyszedł i prądu brak... ale M dzwonił nie dawno to mówi że na mieście taki Sajgon jak by tornado przeszło

Kasia ja padłam juz wczoraj ale czytalam co pisałaś o 3 nad ranem jak była właśnie burza u Nas. Bardzo się ciesze. Gdyby nie to ze jesteś tak silna i zdeterminowana to by nie było tych dobrych wieści Tobie się medal należy normalnie:))
Ja dzis na wizytę z tymi kluciami i bólami idę... Ale dziś ich nie ma nic powiem doktorce niech oceni :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

U nas o 5 takie szalenstwo bylo przez godzine ze az moje dziecko biegalo od okna do oka bo buzia taka łalalala ale cala ta duchota zostala. Pot cieknie po plecach a pootwierane w calym domu

Kochana za tą upartość to nie raz M powiedział w żartach że mnie zabije ale ja niestety muszę postawić na swoim:p
Idz z tymi boleściami niech cię zbada bo nigdy nic nie wiadomo ja też jak pójdę na wizytę do szpitala muszę powiedzieć żeby mi na ranę popatrzyli bo czasami mnie pobolewa w środku...
A tak nawiasem powiedzcie mi kiedy robi ten test obciążenia glukozą bo mój genialny gin w poniedziałek wszystko mi wypisał ale z atrakcji nie powiedział kiedy to mam iść zrobić...

Ostatnia edycja:
Racja lepiej iść raz za. Dużo. Niż o raz za mało. U nas jest ciut chłodniej dobrze ze nie musze w ten upal jechać tylko trochę chlodku jest bo bym chyba padła. Kasia dobrze być upartym. Widzisz.... A ci co mówili o zakończeniu lekarze to powinni do więzienia normalnie iść!!! A nie bronić zarodków które mają iść do mrozenia

U nas to już na pewno chłodno się zrobiło pół miasta sparaliżowane:) Dla mnie chorymi są lekarze którzy wcześniej niż przed 24 tygodniem nic nie robią bo to świadczy o tym że albo ich wiedza jest mała i nic nie wiedzą albo im się po prostu nie chce...
Wczoraj się dowiedziałam że taka znajoma urodziła w 6 miesiącu niedawno malucha i ratują...

Na łatwiznę idę... Szkoda mówić ciężko o dobrego lekarza naprawdę.
Kasia Ty jedziesz do jakiegoś szpitala to skonsultować?

reklama
Tak muszę jechać do naszego szpitala dziecięcego w Prokocimiu bo muszę się dostać do jakiegoś neurochirurga żeby on się wypowiedział jak on to widzi...

Do góry