reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Oj kinia właśnie to jest to, w uk mnie wkurza że u nich badanie moczu, krwi, tetno dziecka, ciśnienie i koniec,zero badań ginekologicznych od początku ciąży :/ dziwne mają te funkcjonowanie ale jakoś to działa. Idąc tu do lekarza z krwawieniem srodcyklicznym dostałam receptę hehehe bez wizyty u lekarza. To jest akurat porażka. I ostatnie usg w połowie ciąży. Nie wyobrażam siebie tego idąc do porodu że nie widziałam na usg czy dziecko prawidłowo ułożone. Tylko ci to wymaca.

I co masz zamiar zrobic do pl nie pojedziemy bo przed porodem to zaden samolot nas nie wezmir ... ehh dzis chyba mam ciezki dzien bo strasznie mnie to wkurza ...

Dziewczyny dziękuję za wszystkie trzymane kciuki po części się przydały:):D
No więc tak chłopak 100% tzn Kubuś będzie mamy niestety rozczep kręgosłupa ale na nasze szczęście umieszczony najniżej co oznacza chodzić będziemy:) Niestety mogą się pojawić objawy nie trzymania moczu i kału ale z tym damy radę... W mózgu wielkich zmian nie ma móżdżek trochę przesunięty ale miejmy nadzieję że nie będzie dalej się przemieszczał ważymy 369g:)
Jutro muszę jechać do szpitala dziecięcego żeby zdjęcia zobaczył jakiś Neurochirurg i powiedział jak on to widzi bo ten gin powiedział że mojego Kubusia nie należy przekreślać bo podejmowali się gorszych przypadków jeśli u Neurochirurga po konsultacji będzie ok to za tydzień w czwartek idę z powrotem do tego gina bo będę musiała być pod częstszą kontrolą i wtedy powie co dalej...

Ostatnia edycja:
Kasia to super, oby jutro lekarz Tez miał dla ciebie lepsze wieści i wyniki badań wyszły ok. Trzymam dalej za ciebie kciuki i cieszę się że nie jest tak źle jak to się zapowiadało.

Kinia właśnie nic zrobić nie mogę jedynie myślę o prywatnej wizycie usg w 28-30 tyg.

Oj Kasia bradzo sie ciesze, że wizyta podniosła Cię na duchu, nie ma to jak specjalista fachowiec:-)
Na początku to wszystko brzmialo tak strasznie strasznie a teraz pojawila się wielka nadzieja na pomoc Kubusiowi.
Trzymam za Was kciuki mocno oby z kazdym badaniem rokowania były coraz lepsze i oby znalezli sie ludzie potrafiący pomóc juz we wczesnym etapie tego Wam z całego serca zycze.

reklama
Ona ja jutro mam zamiar zapytac mojego GP gdzie moge zrobic prtwatne usg i sie chyba umowie jesli nie sprawdzi mi jutro serduszka ... zobaczymy co powie

Do góry