reklama
ona_13
Fanka BB :)
Oj kinia właśnie to jest to, w uk mnie wkurza że u nich badanie moczu, krwi, tetno dziecka, ciśnienie i koniec,zero badań ginekologicznych od początku ciąży :/ dziwne mają te funkcjonowanie ale jakoś to działa. Idąc tu do lekarza z krwawieniem srodcyklicznym dostałam receptę hehehe bez wizyty u lekarza. To jest akurat porażka. I ostatnie usg w połowie ciąży. Nie wyobrażam siebie tego idąc do porodu że nie widziałam na usg czy dziecko prawidłowo ułożone. Tylko ci to wymaca.
Katarzyna92
Dziewczyny dziękuję za wszystkie trzymane kciuki po części się przydały
No więc tak chłopak 100% tzn Kubuś będzie mamy niestety rozczep kręgosłupa ale na nasze szczęście umieszczony najniżej co oznacza chodzić będziemy Niestety mogą się pojawić objawy nie trzymania moczu i kału ale z tym damy radę... W mózgu wielkich zmian nie ma móżdżek trochę przesunięty ale miejmy nadzieję że nie będzie dalej się przemieszczał ważymy 369g
Jutro muszę jechać do szpitala dziecięcego żeby zdjęcia zobaczył jakiś Neurochirurg i powiedział jak on to widzi bo ten gin powiedział że mojego Kubusia nie należy przekreślać bo podejmowali się gorszych przypadków jeśli u Neurochirurga po konsultacji będzie ok to za tydzień w czwartek idę z powrotem do tego gina bo będę musiała być pod częstszą kontrolą i wtedy powie co dalej...
No więc tak chłopak 100% tzn Kubuś będzie mamy niestety rozczep kręgosłupa ale na nasze szczęście umieszczony najniżej co oznacza chodzić będziemy Niestety mogą się pojawić objawy nie trzymania moczu i kału ale z tym damy radę... W mózgu wielkich zmian nie ma móżdżek trochę przesunięty ale miejmy nadzieję że nie będzie dalej się przemieszczał ważymy 369g
Jutro muszę jechać do szpitala dziecięcego żeby zdjęcia zobaczył jakiś Neurochirurg i powiedział jak on to widzi bo ten gin powiedział że mojego Kubusia nie należy przekreślać bo podejmowali się gorszych przypadków jeśli u Neurochirurga po konsultacji będzie ok to za tydzień w czwartek idę z powrotem do tego gina bo będę musiała być pod częstszą kontrolą i wtedy powie co dalej...
Ostatnia edycja:
makartaka84
Zaciekawiona BB
Kasia super wiadomosc!!trzymamy kciuki dalej!
ona_13
Kasia to super, oby jutro lekarz Tez miał dla ciebie lepsze wieści i wyniki badań wyszły ok. Trzymam dalej za ciebie kciuki i cieszę się że nie jest tak źle jak to się zapowiadało.
Kinia właśnie nic zrobić nie mogę jedynie myślę o prywatnej wizycie usg w 28-30 tyg.
Kinia właśnie nic zrobić nie mogę jedynie myślę o prywatnej wizycie usg w 28-30 tyg.
Oj Kasia bradzo sie ciesze, że wizyta podniosła Cię na duchu, nie ma to jak specjalista fachowiec:-)
Na początku to wszystko brzmialo tak strasznie strasznie a teraz pojawila się wielka nadzieja na pomoc Kubusiowi.
Trzymam za Was kciuki mocno oby z kazdym badaniem rokowania były coraz lepsze i oby znalezli sie ludzie potrafiący pomóc juz we wczesnym etapie tego Wam z całego serca zycze.
Na początku to wszystko brzmialo tak strasznie strasznie a teraz pojawila się wielka nadzieja na pomoc Kubusiowi.
Trzymam za Was kciuki mocno oby z kazdym badaniem rokowania były coraz lepsze i oby znalezli sie ludzie potrafiący pomóc juz we wczesnym etapie tego Wam z całego serca zycze.
Katarzyna92
Dziewczyny mi kamień spadł z serca ja powiedział nie będziemy kończyć żadnej ciąży urodzi Pani to dziecko bo są gorsze przypadki...
reklama