reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

a ja was juz nie nadazam czytac, po poludniu troche podczytalam i dopiero jak wrocilam z placu zabaw dokonczylam :-)

czekam na wiesci o polowkowych i oczywiscie od Kasi

a ja dzisiaj rowniez czytalam o zmianie przepisow i prawie kobiet do znieczulenia i ciekawa jestem jak to w praktyce bedzie wygladalo, oby kazda ktora chce otrzymala bez problremu :-)

reklama
Czesc dziewczyny ja juz po pracy nie moge sie nas niczym skupic bo sie denerwuje przed polowkowym czy bedzie wszystko ok. ... nie czuje wyraznych ruchow tylko czasami jakiez babelki lub mam mega wzdecia :-( ... nadal jak siedze mnie boli pachwina szczegolnie jak siedze w pract :-( jutro ide rano do GP ...

Hejka,

ja już po badaniu musiałam troche odsapnąć bo sie stresowałam.

Ale najważniejsze to to że naprawde wszystko w jak najlepszym porządku. Potwierdziło się na 100% to bedzie chłopczyk, jest przepiękny szok Pani dr mega dokładnie zbadała wszystko serduszko, wszelkie narządy kosci, wszystko wszystko i jestem w szoku ze potwierdzila tego siusiaka bo to ona go zobaczyla juz w 13 tygodniu.Polecam tą Panią dr Monika Szpotańska-Sikorska ma super opinie w necie i jest mega pozytywna. Jestem strasznie szczęśliwa przez całe badanie byłam spieta bo jako takich ruchów malenstwa jeszcze nie czuję ale widzialam jak sie wierci. 330gram szczęscia:-);-);-)

Pozdrawiam was ciepło zmeczona jestem ale zajrzałam bo tak naprawde to chcialam sie dowiedziec jak u Kasi bo ciągle o niej myslę

Tam trzeba naprawdę być mega cierpliwym.... Ja miesiąc jak mam czekać na wizytę to świra dostaje

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mama_32 gratuluje. ..
Ewel polozna sprawdzala serduszko mc temu i to bylo na tyle az do 16 lipca zwariowa idzie. ..
Zastanawiam sie czy moj GP moze sprawdzic podsluchac serduszko ..

reklama
Do góry