dla mnie to zawsze uczucie jakby mnie ktos w pasie szerokim pasem scisnał, az momentami nie moglam zlapac oddechuPociesza mnie to ze wszystkie mamy te bole w podobnym czasie mnie tak bardzie kluje po bokach brzucha gdzie jajniki i wyzej przy przekrecaniu to juz masakra. Zobacze jak bedzie w nocy ale dla swietego spokoju chyba pojde do doktorki jutro bo nastepna wizyte mam dopiero za miesiac.
Dziewczyny a te skurcze Braxona-H to w sumie sa niby od 20 tyg tzn moga byc ciekawe jakie to uczucie....
reklama
Mamie pewnie chodzi o to ze po 24 tyg sa szanse ze dziecko gdyby sie tak wczesnie urodzilo to jest w stanie przezyc. Od 24 do 28 tygodnia to jest wczesniactwo wysokie czy jakos tak i obciazone ryzykiem sporych wad rozwojowych ale od 28 tyg to juz bedziemy calkiem spokojne bo te dzieci nawet jako wczesniaki maja juz duza szanse na to ze nie pozostawi to po sobie wad rozwojowych.
Ja dzisiaj robie zakupy w tesco ale przez neta od piatku nie moge sie zmusic do wyjscia na zakupy a w kuchni wieje bieda nawet ryzu nie mam
Ja dzisiaj robie zakupy w tesco ale przez neta od piatku nie moge sie zmusic do wyjscia na zakupy a w kuchni wieje bieda nawet ryzu nie mam
Katarzyna92
Fanka BB :)
Claudia nie przejmuj się ja czekam az M będzie miał dzień wolnego żeby jechać na jakieś konkretne zakupy bo moje szafki też już zaczynają świecić pustkami... A ja na osiedlu mam 2 sklepy ale ani nic świeżego w nich nie ma a ceny jak z kosmosu więc chodzę do nich w wyjątkowych sytuacjach jak już czegoś mi braknie...
Cześć dziewczęta,
ja to już nawet nie mówie nic o bólu brzucha bo nie ma dnia żeby cos mnie nie bolało ale faktycznie w ciągu ostatniego tygodnia niezle mi wywalilo brzuszek także pewnie rozne rewelacje są z tym związane. Tez mi się zle spi.
Ogolnie dzien rozpoczal się do d.... zarysowałam auto i się zdenerwowałam bardzo z rana i rozryczałam. Ehh wkurzona jestem na maksa. Boze oby ten dzień się zle nie zakonczyl obyte badania dziś wyszły dobrze i moje i Wasze
ja to już nawet nie mówie nic o bólu brzucha bo nie ma dnia żeby cos mnie nie bolało ale faktycznie w ciągu ostatniego tygodnia niezle mi wywalilo brzuszek także pewnie rozne rewelacje są z tym związane. Tez mi się zle spi.
Ogolnie dzien rozpoczal się do d.... zarysowałam auto i się zdenerwowałam bardzo z rana i rozryczałam. Ehh wkurzona jestem na maksa. Boze oby ten dzień się zle nie zakonczyl obyte badania dziś wyszły dobrze i moje i Wasze
Ja poszłam. Dziś do sklepu osiedlowego po cukinie i to juz o 7 ale też nie robie tam dużych zakupów bo ceny mają naprawdę. Chore.... Teraz raczej zamawiam przez net:-)
Kurde znowu upał....
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Kurde znowu upał....
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
finkemma
Fanka BB :)
Ach wy mowicie o bolach w dole brzucha mnie od tlustego ewidentnie zeladek boli. Dwa lata przed ciaza stwierdzono u mnie zapalenie blon zeladka i zapalenie trzustki i to jest wlasnie od ciezkiego jedzenia wiec staram sie nie jesc. Teraz sporadycznie mam takie bole i to napewno takie mini nawroty jsk zaszaleje z plackiem po wegiersku czy jakims tlustm sosiku.
reklama
M
mama290
Gość
Kinia od 24 ratują dzieci poniżej nie wiec dopiero mogę odetchnąć bo jakbym tfu tfu tfu urodziła to bedą ratować jedno dziecko na 10 wychodzi bez żadnych powikłań lub z bardzo małymi ja w sierpniu zostaje na dwa tyg sama i troche sie stresuje
Mama oj tam sie naprawi
Mama oj tam sie naprawi