reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U nas dzis pada a na objad robie pieczonego pstraga z sorowka z kiszonej kapisty z matchewka i swieze ziemniaczki

kasiu, kciuki mocno trzymam!

ja mam takie cos od paru dni, ze nie moge zbytnio sie przytulac z moimi świrkami. nic nie dotykac do brzucha, nie opierac sie o nic, jak np w nocy sie przewracam na drugi bok to bywa ze nagle zaboli na samym przodzie brzucha i musze sie zatrzymac w bezruchu i dopiero mija. moze to od tego lozyska na przodzie? sama nie wiem, jutro zapytam bo mam na 8 rano wizyte.

A mi tesciowa z pl dala w paczce pierogi z kapusta i grzybami wiec obiad mam z glowy :D a te kolki co piszecie tez mam jak zjem cos tlustego lub ciezkiego dlatego tez staram warzywa wcinac. Dzis pierogi na masle podsmazone wiec ciezko pewnie bedzie .

Mnie tez coś na brUchu boli w jednym miejscu jak dotykam albo wciskam ale to w takim miejscu ze ani to żaden narząd ani macica wydaje mi sie ze to jakiś taki ból miejscowy sama nie wiem od czego żołądek mnie nie boli tylko mnie zgaga meczy
Na obiad robię schabowego z sałata niezbyt oryginalnie :) u mńie spadł deszcz rano troche powietrze sie zmieniło
Kasiu ja trzymam kciuki mam nadzieje ze coś sie rozwiąże i same pozytywne wieści bedą mi na poczatku z bliźniakami położna która mi pobierała krew objaśniła mi wszytskie patologie i wady które mogą miec zaproponowała terminacji my sie nie zgodziliśmy i juz nikt późne nie wspominano o tym współczuje co ze cie tym mecza tylko ciekawe gdzie oni wszyscy by byli jak byś sie na to zgodziła głośno krzyczą a pózniej zostawiają człowiek samemu sobie mam nadzieje ze dziś choć troche sie wyjaśni a wyniki amino bedą prawidłowe
Ja mam usg dopiero 8 października ale juz tak sie nie niecierpliwe jeszcze 3 tyg i wchodzę w bezpieczny tydz dla mnie moj sie śmieje ze jak urodzę o czasie to nie będzie wiadomo jak sie zając takim dużym donoszonych dIeckiem

Mnie tez dzis w nocy bolaly pachwiny i brzuch w dole przy zmianie pozycji. Nawet sie tym nie przejelam. Brzuch mi rosnie w takim tempie ze mu sie nie dziwie. Kasiu wierze ze dzis cie lekarz podbuduje i doda skrzydel. Jestesmy z tobą. Znow gorac a ja musze w miasto i do dentysty yhhh :/

Sylka ja jak dłużej poleze w jednej pozycji i sie przekręcam to mnie łapią takie nagle bóle w prawej pachwinie jak mi sie chce siku to mam to samo ale czasem tak mnie złapie ze muszę sie położyć bo nie mogę aż oddychać nie wiem chyba mam jakiś zrost po tej prawej stronie bo nie widzę innej przyczyny czemu to mnie tak boli

reklama
Pociesza mnie to ze wszystkie mamy te bole w podobnym czasie mnie tak bardzie kluje po bokach brzucha gdzie jajniki i wyzej przy przekrecaniu to juz masakra. Zobacze jak bedzie w nocy ale dla swietego spokoju chyba pojde do doktorki jutro bo nastepna wizyte mam dopiero za miesiac.
Dziewczyny a te skurcze Braxona-H to w sumie sa niby od 20 tyg tzn moga byc ciekawe jakie to uczucie....

Do góry