reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A moja 2-letnia cora chyba wlasnie mi sie odpieluchowuje :) Dotychczas nocnik, podkladka byla na nie a teraz nie chce pieluszki i sama siada na nocnik. Czasem cos poleci, czasem nie ale widze swiatelko. Idzie w dobrym kierunku :) Jestem z niej mega dumna!

reklama
Ja tez mialam cos w rodzaju wege leczo ale jako dodatek co obiadu. Troche zostalo to im jutro cos trzeba bedzoe zrobic a ja zjem reszte wege leczo z kasza kus kus

ewel wygląda super, żałuję, że nie mieszkam bliżej Ciebie ;-), ale zainspirowałaś mnie i też sobie zrobię :-D
Do południa mam zawsze problemy z oddychaniem i jestem bardzo słaba, ale później nadrabiam wielokrotnie, znów układam we wszystkich szafkach, szufladach, czy Wy też macie taki mega power :-) ?

Angoba ja ja moim ściągam pieluchę to stoją bez ruchu i wyją a jak juz zaczynaja biegać i sie zleją to to Wogole na nich nie robi wrażenia :) wiec jeszcze długa droga przed nami Wogole wiekiem korygowaniem to dopiero 13 lipca skończą niby dwa latka
Aleali ja mam power ale jajk juz wejdę na gore to mi tak serce lomoci ze muszę 15 minut leżeć w łóżko ale jest postęp bo juz gdzie niegdzie widać podłogę za dwa tyg wysprzątam wszystko :)

Dziewczyny czy te skurcze Braxtona H to mogą być jak bóle. Okresowe? Bo tak miałam 2 razy ból. Podobny do okresowego w okolicach brzucha trwa 30sek.i puszcza...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ufff jak gorąco!!! Przez całe dnie mam zamknięte okna i zaciągnięte rolety, bo inaczej nie da się wytrzymać. Dobrze, że chociaż noce są znośniejsze to przy otwartych oknach mieszkanie się trochę schłodzi
Młoda daje czadu. Odwróciła się jakoś dziwnie i kopie mnie w pęcherz. Wygląda to mniej więcej tak: kopniak -> mama do kibelka - i tak w kółko :-) Cały czas mam wrażenie, że się posikam

Lekarz mi wczoraj zalecił, żebym zaczęła wychodzić na krótkie spacery, no i w ramach krótkiego spaceru poszłam do biedronki, kupiłam cukinię, czereśnie i jagody. Na obiad zjadłam parówki i zagryzłam pączkiem. A teraz zabieram się za zrobienie obiadu właściwego. Dziś w planach spaghetti. Myślę, że nie zużyję całego mięsa więc jutro z reszty zrobię faszerowane cukinie, mniam:tak:

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, Kasiu za Was w szczególności.

ewel ja takie przypominające okresowe miałam dopiero w 9 miesiącu a moje braxtony to było chwilowe twardnienie macicy ale bezboleśnie, teraz jeszcze nie mam

ewel ja tylko napisałam co czułam w swoich ciążach, ale masz rację, lepiej sprawdź, ja w poprzedniej ciąży miałam braxtony bezbolesne, ale zbyt częste i musiałam przez kilka tygodni brać lek rozkurczowy cordafen

reklama
Dziewczyny czy te skurcze Braxtona H to mogą być jak bóle. Okresowe? Bo tak miałam 2 razy ból. Podobny do okresowego w okolicach brzucha trwa 30sek.i puszcza...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel z tego co wiem skurcze Braxtona sa bezbolesne przy nich nie powinno cie bolec i trwaja ok minuty tak ostatnio mialam na szkole rodzenia

Do góry