reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi takie kolki sie zdazyly ze 3 razy w ciazy jak zjadlam cos smieciowego albo sie przejadlam:( ale wypijalam miete lecialam do wc i bylo ok. Teraz sie bardziej pilnuje i jest wszystko ok ;)

reklama
No ja smieci nie jadam:) żadnej pizzy czy frytek czy chipsów takie rzeczy się dzieją tez po kalafiorze np. Brokule tym co wzdyma choć u mnie tak było po. Jabłkach układ pokarmowy u każdego sobie radzi inaczej w ciąży

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

To czekam z Tobą. Mnie dziś w nocy brzuch bolał teraz kluje gdzieś bokami mam. Nadzieję że to normalne...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć bo zwariuje do samego przyjścia M z pracy bo później to już zleci...
Ewel raczej to normalne chociaż szczerze ja nie mam takich objawów mnie tylko czasami rana po cc od środka boli i pępek a tak to nic

Wczoraj w wiadomosciach mowili ze yeraz w kazdym szpitalu kazda kobieta rpdzaca sn ma prawo poprosici o znieczulenie podpajeczynowkowe, ma byc dostepne w kazdym szpitalu. Wiec teraz jeszcze bardziej mi zal ze musze miec cc.

Ja rodzilam cc wiec osobiscie nie wiem ale moja kuzynka raz byla nacinan a raz poprkala i przyznam ze to drugie wspomina duzo gorzej

Ja tak mam co jakis czas i sie wypdostowac nie potrafie ale zauwazylam ze dzieje mi sie tak jakis czas po jedzeniu i jak mala lezy z nogami do gory , chyba wtedy uciska na zoladek i z tad u mnie takie rewelacje . to samo mam z kupa czasami tak mnie strasznie boli ze za pierwszym razem myslalam ze cos sie zlego dzieje lezalam na podlodze i plakalam a to tylko kupa

Kasia no to czekamy .

Od samego rana taka upal ze juz mokra jestem a tylko do sklepu po chlebek poszlam.

Ja tez nie jem zadnych smieci tylko duxo warzyw jak pory kspustka szpinak swieza papryka etc no i owoce nektarynki i brzoskwinie glownie .... ja to do mojego polowkowego oszaleje , malenstwo widzialam poczatkiem maja a serduszko slyszalam poczatkiem czerwca a tu jeszcze ponad tydzien czekania

reklama
Do góry