reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mi takie kolki sie zdazyly ze 3 razy w ciazy jak zjadlam cos smieciowego albo sie przejadlam:( ale wypijalam miete lecialam do wc i bylo ok. Teraz sie bardziej pilnuje i jest wszystko ok ;)

reklama
No ja smieci nie jadam:) żadnej pizzy czy frytek czy chipsów takie rzeczy się dzieją tez po kalafiorze np. Brokule tym co wzdyma choć u mnie tak było po. Jabłkach układ pokarmowy u każdego sobie radzi inaczej w ciąży

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

To czekam z Tobą. Mnie dziś w nocy brzuch bolał teraz kluje gdzieś bokami mam. Nadzieję że to normalne...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć bo zwariuje do samego przyjścia M z pracy bo później to już zleci...
Ewel raczej to normalne chociaż szczerze ja nie mam takich objawów mnie tylko czasami rana po cc od środka boli i pępek a tak to nic

Wczoraj w wiadomosciach mowili ze yeraz w kazdym szpitalu kazda kobieta rpdzaca sn ma prawo poprosici o znieczulenie podpajeczynowkowe, ma byc dostepne w kazdym szpitalu. Wiec teraz jeszcze bardziej mi zal ze musze miec cc.

Ja rodzilam cc wiec osobiscie nie wiem ale moja kuzynka raz byla nacinan a raz poprkala i przyznam ze to drugie wspomina duzo gorzej

Ja tak mam co jakis czas i sie wypdostowac nie potrafie ale zauwazylam ze dzieje mi sie tak jakis czas po jedzeniu i jak mala lezy z nogami do gory , chyba wtedy uciska na zoladek i z tad u mnie takie rewelacje . to samo mam z kupa czasami tak mnie strasznie boli ze za pierwszym razem myslalam ze cos sie zlego dzieje lezalam na podlodze i plakalam a to tylko kupa

Kasia no to czekamy .

Od samego rana taka upal ze juz mokra jestem a tylko do sklepu po chlebek poszlam.

Ja tez nie jem zadnych smieci tylko duxo warzyw jak pory kspustka szpinak swieza papryka etc no i owoce nektarynki i brzoskwinie glownie .... ja to do mojego polowkowego oszaleje , malenstwo widzialam poczatkiem maja a serduszko slyszalam poczatkiem czerwca a tu jeszcze ponad tydzien czekania

reklama
Do góry