reklama
M
mama290
Gość
Finkemma najlepiej urodzić bez jednego i drugiego a wiecie czemu jest takie parcie w Pl na ciecie a nie na pękanie? Kiedyś wierzono ze jak sie kobiety nie natnie to narząd rodny będzie wypadać troche lat minęło i sie okazało ze właśnie pi nieumiejetnych cięciach jest więcej powikłań niz po pęknięciu sa całe pokolenia kobiet cierpiących z powodu np złego zszycia jeszcze duzo wody upłynie w Wiśle zanim w Polsce w pewnych szpitalach porody bedą fizjologiczne
Dzisiaj mnie moje dziecię kopie po szyjce no nie ma juz po czym biednej matki męczyć
Ewel napiszą planie ze bierzesz nacinane pod uwagę w wyjątkowej sytuacji takie i innej musza uszanować twoja wole ale tez napisz ze chcesz miec krocze chronione
Dzisiaj mnie moje dziecię kopie po szyjce no nie ma juz po czym biednej matki męczyć
Ewel napiszą planie ze bierzesz nacinane pod uwagę w wyjątkowej sytuacji takie i innej musza uszanować twoja wole ale tez napisz ze chcesz miec krocze chronione
ona_13
Fanka BB :)
A ja byłam podczas porodu nacinana w pl Chociaż nie wyrazilam na.to zgody i w czasie parcia krzyczałam że nie a i tak to zrobili. Ale miałam rozwarcie na 6 cm i stwierdziła że zaraz pekne. Naszczęście dobrze zszyli ale tak mocno że nie mogłam Siedzieć bo strasznie bolało i ciągnęło.
angoba
Fanka BB :)
Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...
Dzięki za info. Nie wiedziałam. Jak tylko czegoś się dowiem o szpitalach od swojej ginki podzielę się na forum. Swoją drogą remont w Orłowskim już dawno im się należał....
Kasia, będę jutro myślami z Tobą!
Zaliczyłam dziś lumpka i upolowałam sweterek i koszulkę Next'a - co prawda dla starszej ale dumna jestem z łupów
ja nigdy nie mialam..... dziwny to "objaw' jak dla mnie... albo cos na tle nerwowym? hmmm...Kasia trzymaj sie jutro kochana ....
Dziewczyny czy wy macie czasami kolki ? I bole takie skorcze w okolicach zoladka?
reklama
No nie jest to dziwne bo. Kolki jelitowe w ciąży są częste i normalne wynika to z tego ze progesteron ma. Wysokie stężenie a on wpływać może na jelita pokarm wolniej się przesuwa zalega i dlatego są klucia mi doktorka na to zalecila espumisan i pomógł teraz mam sporadycznie ale wcześniej było czesto
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka