reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

To nie wiem co zaznaczyć że nie chce nacięcia czy chce... Kurde ciężka decyzja dla. Kogoś kto nie rodził :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Finkemma najlepiej urodzić bez jednego i drugiego :) a wiecie czemu jest takie parcie w Pl na ciecie a nie na pękanie? Kiedyś wierzono ze jak sie kobiety nie natnie to narząd rodny będzie wypadać troche lat minęło i sie okazało ze właśnie pi nieumiejetnych cięciach jest więcej powikłań niz po pęknięciu sa całe pokolenia kobiet cierpiących z powodu np złego zszycia jeszcze duzo wody upłynie w Wiśle zanim w Polsce w pewnych szpitalach porody bedą fizjologiczne
Dzisiaj mnie moje dziecię kopie po szyjce no nie ma juz po czym biednej matki męczyć
Ewel napiszą planie ze bierzesz nacinane pod uwagę w wyjątkowej sytuacji takie i innej musza uszanować twoja wole ale tez napisz ze chcesz miec krocze chronione

A ja byłam podczas porodu nacinana w pl Chociaż nie wyrazilam na.to zgody i w czasie parcia krzyczałam że nie a i tak to zrobili. Ale miałam rozwarcie na 6 cm i stwierdziła że zaraz pekne. Naszczęście dobrze zszyli ale tak mocno że nie mogłam Siedzieć bo strasznie bolało i ciągnęło.

Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...

Dzięki za info. Nie wiedziałam. Jak tylko czegoś się dowiem o szpitalach od swojej ginki podzielę się na forum. Swoją drogą remont w Orłowskim już dawno im się należał....

Kasia, będę jutro myślami z Tobą!

Zaliczyłam dziś lumpka i upolowałam sweterek i koszulkę Next'a - co prawda dla starszej ale dumna jestem z łupów :)

Ja mam miałam gorsze na początku teraz czasami się zdarzają takie zazynania w brzuchu i klucia tez.

reklama
No nie jest to dziwne bo. Kolki jelitowe w ciąży są częste i normalne wynika to z tego ze progesteron ma. Wysokie stężenie a on wpływać może na jelita pokarm wolniej się przesuwa zalega i dlatego są klucia mi doktorka na to zalecila espumisan :) i pomógł teraz mam sporadycznie ale wcześniej było czesto

Do góry