reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ale ręce mi opadają czemu zamiast mówić o leczeniu mówią o tym co łatwiejsze lekarze powinni chcieć ratować życie...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel87 ja planuję w Szpitalu Bielańskim :) Katarzyna92 też Ci życzę kochana lepszego dnia! Też mam jutro wizytę połówkową i czuję lekki niepokój, no ale mam nadzieję, że wszystko ok. Jeśli chodzi o wyjazd nad morze to polecam Wam dziewczyny Ustkę :)

Kasia trzymam kciuki podejście lekarzy bez komentarza mówią do ciebie jak do dziecka w kółko to samo nie rozumiem po co to powtarzać przecież ani wyników nie ma ani jakiejś sensownej diagnozy narazie czasem lekarze myśle ze sa jacyś ważniejsi przecież dorosła jesteś i to tylko twoja decyJa przykro mi ze cie tak traktują

Kasia, trzymam kciuki za jutro i za wyniki amnio!
My tez nad Bałtyk jedziemy 2 sierpnia na tydzień, żeby uniknąć korków w niedziele wyjeżdżamy i w sobotę wracamy. Będziemy w Międzywodziu obok Międzyzdrojów, kawal drogi ale jest szansa na cieplejsza wodę i szerokie plaże).
Ja myślałam rodzic w Inflanckiej ale teraz bardziej i bardziej skłaniam się do Pruszkowa, niedawno tam mieli remont i podobnie poprawiło się bardzo ostatnio. Ale i tak pójdziemy tam przed porodem zobaczyć jak to wygląda.

Kasiu kciuki za jutro barrrdzooo silne! Chetach w pruszkowie jest bardzo ok. Jedyne co to nacisk na sn. Moja koleżanka ostatnio 12h sie meczyla w końcu miała cc wcześniej nie chcieli okazalo sie ze maly miał nozki pepowina okręcone :/ warunki tak to maja bdb

To rosna te dzieci he ciekawe ile moje wazy w 19 tyg i 1 dniu mialo 262 g teraz moze tez ma z 400g:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu na dobrą sprawę dzisiejsza wizyta nie wniosła nic do sprawy zarówno dobrego jak i złego, więc dalej wszystkie razem z tobą mamy nadzieje na bardzo pozytywne wieści o Twoim dzidziusiu. lekarza zatkało ale niczego nie potwierdził, także jesli tak jak mówiły koleżanki Ty wiesz czego chcesz i pragniesz także się tego trzymaj. Ja mysle ze lekarze tak mówią bo wiedzą ze jestes młoda i chcą zebys byla swiadoma różnych rozwiązan ale to nie oznacza ze ich zdanie musi pokrywac sie z Twoją decyzją.
Kochana połóz sie odpocznij juz jutro kolejna wizyta za która mocno trzymam kciuki, dasz rade!!!

Powiem z lekka ze mnie pomalu tez zaczyna stresik dopadac przed jutrem taki nasz urok martwienia sie o te dzieciaczki juz od poczęcia.

Do góry