reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ewel, ja temat porodu (czyli u mnie cc) bede omawiac z ginekologiem za tydzien. Wstepnie rozmawialysmy i myslalam ze bedzie Orlowski na Czerniakowskiej ale raczej teraz (ze wzgledu na te komplikacje z lozyskiem) Bielanski lub Inflancka. Zobaczymy...
Maz mi wydobyl kartony z szaf - bede robic dzis przeglad co mam a co musze dokupic.

reklama
Lotka ja będe bookowac po przyszłotygodniowej wizycie mam nadzieje że jakiś nocleg znajdziemy. Chcemy jechać od 25go do 1go sierpnia.
Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...

Kurcze mam jakies dziwne bole w prawym dolnym rogu brzucha i w dole kregoslupa :-( juz 19 sty tydzien i dalej mam jakies bole a tu do skanu jeszcze 10 dni :-(

Lotka ja będe bookowac po przyszłotygodniowej wizycie mam nadzieje że jakiś nocleg znajdziemy. Chcemy jechać od 25go do 1go sierpnia.
Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...
moze byc ciezko, ale wytrwalosci zycze, moze sie cos zwolni. generalnie tam zawsze duzo wczesniej sie miejsca rezerwują. my bedziemy 19-26 lipca :)

A ja dzis jak kapec ledwo zyje jest mi potwornie slabo nie mpge nic zrobic tylko lerze . Chcialam sie wziasc za obiad to kotlety na siedzaco bilam bral energii. Corka mi kanapeczke zrobila bo myslam ze moze z glodu tak mi zle ale nic to nie dalo cukierka zjadlam tez nic :( oslabienie na maxa :(

Mnie strasznie boli dziś głową myślę że wina pogody aż wzięłam. Paracetamol bo nie daje rady juz.
Dziś znajoma. Pow mi ze nie mozna prac wcześniej ciuszkow niż w 9 msc bo one będą smierdzialy tylko myślę czym w domu nie pale w piecu ani papierosów... Też nie...
To mała wogóle nie powinna mieć ciuchów prawnych i chowanych do komody bo będą smierdzialy trzeba prac i wkładać chyba jej po praniu co za podejscie dziwne...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No dziwne :/ ja jeszcze nie piore ale do 30 tyg wsztstko chce miec gotowe . Niby czym maja smierdziec te ubranka . U mnie tez sie nie pali zreszta jak wypierzemy posciel i wlozymy do szafy to i po pol roku ladnie pachnie :) niektorzy ludzie maja jakies swoje dziwne teorie :D

Ewel po 1 kiedy ktoś przedstawia mi zabobon ja zawsze mówię, że wierzę, ale tylko w Boga, wtedy milknie, po 2 może chodziło jej o to, że podczas gotowania/smażenia ubrania mogą przechodzić zapachem, ale co ona zrobiłaby po porodzie ? Słuchaj rad/opinii innych, ale jestem pewna, że masz swoje zdanie ;-)

Finkemma dokładnie przecież są rzeczy których nie noszę jak latem jakieś cieplejsze i nie piore wszystkiego przed zimą bo jest czyste i pachnace w głowie się ludzia psuje:-)
Dziś moja mała chyba postanowiła szaleć bo od 7 rano ja czuję parę razy w ciągu godziny uffdd

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
No dziwne :/ ja jeszcze nie piore ale do 30 tyg wsztstko chce miec gotowe . Niby czym maja smierdziec te ubranka . U mnie tez sie nie pali zreszta jak wypierzemy posciel i wlozymy do szafy to i po pol roku ladnie pachnie :) niektorzy ludzie maja jakies swoje dziwne teorie :D

Dokladnie ja wczoraj zalozylam bluzke w ktorej ostatnio chodzilam w zeszle wakacje czyli byla prana jakis rok temu i dalej pachniala plynem do plukania ;) wiadomo ze ciuszki dla malenstwa chcemy zeby byly jak najswiezsze ale jak 2 miesiace poleza w szafie to nic im nie bedzie

Do góry