reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ewel, ja temat porodu (czyli u mnie cc) bede omawiac z ginekologiem za tydzien. Wstepnie rozmawialysmy i myslalam ze bedzie Orlowski na Czerniakowskiej ale raczej teraz (ze wzgledu na te komplikacje z lozyskiem) Bielanski lub Inflancka. Zobaczymy...
Maz mi wydobyl kartony z szaf - bede robic dzis przeglad co mam a co musze dokupic.

reklama
Lotka ja będe bookowac po przyszłotygodniowej wizycie mam nadzieje że jakiś nocleg znajdziemy. Chcemy jechać od 25go do 1go sierpnia.
Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...

Kurcze mam jakies dziwne bole w prawym dolnym rogu brzucha i w dole kregoslupa :-( juz 19 sty tydzien i dalej mam jakies bole a tu do skanu jeszcze 10 dni :-(

Lotka ja będe bookowac po przyszłotygodniowej wizycie mam nadzieje że jakiś nocleg znajdziemy. Chcemy jechać od 25go do 1go sierpnia.
Agnoba rozmawiałam z moja dr o Orłowskim powiedziała że teraz to nie bardzo bo tynk na głowe leci ( remontują się ). Do listopada raczej nie skończą...
moze byc ciezko, ale wytrwalosci zycze, moze sie cos zwolni. generalnie tam zawsze duzo wczesniej sie miejsca rezerwują. my bedziemy 19-26 lipca :)

A ja dzis jak kapec ledwo zyje jest mi potwornie slabo nie mpge nic zrobic tylko lerze . Chcialam sie wziasc za obiad to kotlety na siedzaco bilam bral energii. Corka mi kanapeczke zrobila bo myslam ze moze z glodu tak mi zle ale nic to nie dalo cukierka zjadlam tez nic :( oslabienie na maxa :(

Mnie strasznie boli dziś głową myślę że wina pogody aż wzięłam. Paracetamol bo nie daje rady juz.
Dziś znajoma. Pow mi ze nie mozna prac wcześniej ciuszkow niż w 9 msc bo one będą smierdzialy tylko myślę czym w domu nie pale w piecu ani papierosów... Też nie...
To mała wogóle nie powinna mieć ciuchów prawnych i chowanych do komody bo będą smierdzialy trzeba prac i wkładać chyba jej po praniu co za podejscie dziwne...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No dziwne :/ ja jeszcze nie piore ale do 30 tyg wsztstko chce miec gotowe . Niby czym maja smierdziec te ubranka . U mnie tez sie nie pali zreszta jak wypierzemy posciel i wlozymy do szafy to i po pol roku ladnie pachnie :) niektorzy ludzie maja jakies swoje dziwne teorie :D

Ewel po 1 kiedy ktoś przedstawia mi zabobon ja zawsze mówię, że wierzę, ale tylko w Boga, wtedy milknie, po 2 może chodziło jej o to, że podczas gotowania/smażenia ubrania mogą przechodzić zapachem, ale co ona zrobiłaby po porodzie ? Słuchaj rad/opinii innych, ale jestem pewna, że masz swoje zdanie ;-)

Finkemma dokładnie przecież są rzeczy których nie noszę jak latem jakieś cieplejsze i nie piore wszystkiego przed zimą bo jest czyste i pachnace w głowie się ludzia psuje:-)
Dziś moja mała chyba postanowiła szaleć bo od 7 rano ja czuję parę razy w ciągu godziny uffdd

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
No dziwne :/ ja jeszcze nie piore ale do 30 tyg wsztstko chce miec gotowe . Niby czym maja smierdziec te ubranka . U mnie tez sie nie pali zreszta jak wypierzemy posciel i wlozymy do szafy to i po pol roku ladnie pachnie :) niektorzy ludzie maja jakies swoje dziwne teorie :D

Dokladnie ja wczoraj zalozylam bluzke w ktorej ostatnio chodzilam w zeszle wakacje czyli byla prana jakis rok temu i dalej pachniala plynem do plukania ;) wiadomo ze ciuszki dla malenstwa chcemy zeby byly jak najswiezsze ale jak 2 miesiace poleza w szafie to nic im nie bedzie

Do góry