reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mnie strasznie boli dziś głową myślę że wina pogody aż wzięłam. Paracetamol bo nie daje rady juz.
Dziś znajoma. Pow mi ze nie mozna prac wcześniej ciuszkow niż w 9 msc bo one będą smierdzialy tylko myślę czym w domu nie pale w piecu ani papierosów... Też nie...
To mała wogóle nie powinna mieć ciuchów prawnych i chowanych do komody bo będą smierdzialy trzeba prac i wkładać chyba jej po praniu co za podejscie dziwne...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
kolejny durny przesąd ot i tyle :)

ja dizs powera mam, duchota wprawdzie na maxa, ale mnie nosi... i wlasnie robie kompot z agrestu na zime :)

reklama
A ja 2 dzien jak snieta ryba. Glowe mi rozrywa puls 110, kolowrotek i na wymioty mnie bierze. Czekam z utesknieniem na ochlodzenie. Ogolnie lubie cieple lato ale w tym roku nie jestem w stanie zniesc tej temperatury . na szkole rodzenia dzisiaj nie poszlam bo az sie boje wstawac tak mi sie w glowie kreci.

Bol mi przeszedl to zrobilam objad dla M i corki teraz szykuje sie do pracy ... o jeny lotka podzuc troche agresu ...ja tez chce pokupowac sobie w pl papryke ogorki jakies owoce i porobic przetwory po powrocie do uk. ..

agrestu mam 3kg, przywiozlam od tesciowej :) jak dam rade to w piatek bede przerabiac truskawy :)
powerem chetnie sie podziele, az mnie nosi ostatnio.... :)
w miedzyczasie gotuje kalafiora, ziemniaczki i kotlety z kurczaka :)
na szczescie chlopaki zajeli sie ukladaniem klockow a chlop w pracy do 19 wiec mam spokoj :-D

Hej dziewczęta,

ja w weekend też miałam wyjazdowo do Gdańska na chrzciny.
I na patrzyłam się na bobaska i się zakochałam :-) taka słodka dzidzia.

Upały doskwierają mi bardzo siedze w pracy poce się strasznie nie mamy działającej klimy ledwo dycham jestem rozdrazniona, brak apetytu w dodatku glowa boli czyli tak jak widze wiekszasc z nas zle znosze upały. W nocy spałam na golasa ale co z tego jak w mieszkaniu 28 stopni masakra, także ja chce już te max 25 stopni!!!!!

Dobrze że są warzywa i owoce to na szczęście mi wchodzi.
Ja chyba w przyszłym tygodniu wezme tydzień urlopu i na mazurki pojedziemy wypocząć.

Z wyjazdem nad morze ostrzegam korki były niezłe w weekend....

Jeśli chodzi o wyprawki to ja jeszcze nic nie mam poczekam jeszcze przynajmniej do jutra, bo jutro te połówkowe prywatne. Już do 15stego bym nie wytrzymała a ze boli mnie dość mocno brzuch to wole jednak przed urlopem być pewna czy wszystko ok. Ciekawe czy się potwierdzi ze to chłopczyk.

Ja przetwory to od mamy wezme a sama nie będę robic w tym roku.

Tak mi się ciężko oddycha....

Malaja nic się nie martw dzidzia będzie zdrowa.

Aha z rodzeniem to chciałabym w Św Zofii ale tpo już kiedyś mowilam już, ale czy się dostane to inna bajka.

Hej dziewczyny ja dopiero od rana dotarłam do domu tak mnie mój gin pocieszył że musiałam się iść do przyjaciółki wypłakać...
Zobaczył opis tego mojego usg połówkowego to przez 5 min nie mówił nic jak mu powiedziałam że idę jutro na Usg prywatnie i do kogo to zaczął mi mówić że dobrze że mam iść on wszystko sprawdzi dokładnie i na pewno powie co i jak no i jeśli zadecyduje ze mam iść do szpitala to bez gadania:D Ale już nie przyjemnie mi sie zrobiło jak zaczął mówić pewnie już to Pani mówiono ja tego nie powtórzę ale lepiej by było jak by Pani podjął tą właściwą decyzje już wiedziałam o co chodzi zrobił usg ale miał tak słaby sprzęt że męczył sie 15 min i mówi no niestety nie zobaczę tego więc moja wizyta była do bani:(
A jutro usg dopiero o 19.30:(

reklama
Kasia Kochana może jutro będzie lepszy dzień... Musi być i tyle jak będzie dobry sprzęt itp.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry