reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny z Warszawy gdzie macie w planie rodzic?
Sylka. My jedziemy do Gdyni blisko do Sopotu i Gdańska :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejka, nie było mnie przez weekend to teraz trochę nadrabiania miałam, ale dałam radę.
Ja ciepło uwielbiam, ale te dwa upalne dni też mnie trochę wymęczyły, dziś też jestem jakaś bez sił w ogóle.
Mi pewnie jeszcze trochę zajmie czasu zanim małemu zacznę coś szykować. Teraz będziemy zamawiać szafy do sypialni i do korytarza, to dopiero opróżni się dziecięcy pokój i wtedy będziemy myśleć o jego pokoju. Pewnie koniec sierpnia, początek wrześnie przygotujemy mu pokój. Ubranek już mam sporo od znajomych, wózek musimy przywieźć od ciotki męża, ale to już też pewnie we wrześniu. I pranie prasowanie ukłazdanie pewnie w końcówce września.
Jutro mam wizytę, już nie mogę się doczekać, jak zobaczę mojego syneczka:)

Malaja wspolczuje tego stresu po tym tescie ale nie przejmuj sie ta wagą, na pewno jest dobrze skoro lekarz tak mówi.

Miłego dnia Wam wszystkim życzę,
W Gdańsku dziś pada od rana, ale może to i dobrze, oby jutro nie padało.

w moim szpitalu (Gniezno) jest wprawdzie anestezjolog, ale tylko jeden. wiec zzo nie dają, bo on musi byc cały czas "w razie wu" - jak by sie dzialo cos naglego. do zzo musiał by byc drugi.... wiec odpada.

ja za niecałe 2 tyg(od niedzieli) bede juz w Karwii :) tez blisko trojmiasta :) nie mgoe sie doczekac :D

hej,
z ttymi znieczuleniami tak bywa u mnie w miescie tez nie daja, to jest okropne bo niby mamy do tego prawo :-(
jak pojde rodzic to chyba juz na wejsciu zazadam znieczulenia heheh a jak mi odmowia zaskarze sadem heheh chociaz moze sie to odwrocic przciwko mnuie, wiec pewnie kazda kobieta jest cicho bo sie boi reakcji i pewnie ja tez sie nie odwaze :szok:

Ewel ja jeszcze nie planuje rodzić ;) moja koleżanka ma za chwilę termin i chce w Zofii zobaczę co powie na jej temat. I czekam na opinie mojej dr .
Co do trójmiasta to tam często bywam na weekend tym razem jestem bardziej marudna. Zależy mi na dlugiej szerokiej plaży i czystym otwartym morzu więc zatoka odpada. Lotka właśnie myślę o Karwii. Myślałam tez o kolobrzegu ale za daleko...

a te upaly coraz gorsze pierwze dni jakos przezylam, ale w nocy juz bylo ciezko a od rana juz cala spocona, a jeszcze wzielam sie za mycie kuchenki gazowej i podlog ,chyba ide zaraz wziasc letni prysznic

Moja znajoma tam rodzila ale została przyjęta bez problemu bo chodzila prywatnie do lekarza który tam pracuje... Jak się nie chodzi podobno o miejsce ciężko często odsyłają.
Sama nie wiem:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja tu w uk juz wybralam szpital bede rodzic tam gdzie poprzednio .... jesli chodzi o znieczulenie to jesli zdaze to napewno bede brala znieczulenie w kregoslup. .. slyszalam ze przy drugim dziecku porod jest ponoc lzejszy ... a czy to prawda to nie wiem. ..

Ewel ja jeszcze nie planuje rodzić ;) moja koleżanka ma za chwilę termin i chce w Zofii zobaczę co powie na jej temat. I czekam na opinie mojej dr .
Co do trójmiasta to tam często bywam na weekend tym razem jestem bardziej marudna. Zależy mi na dlugiej szerokiej plaży i czystym otwartym morzu więc zatoka odpada. Lotka właśnie myślę o Karwii. Myślałam tez o kolobrzegu ale za daleko...
my bedziemy tam w tym roku juz 4ty raz i najblizsze kilka lat jeszcze nie zmieniamy miejsca. tam jest super dla rodzin z dziecmi, plaza szeroka, w miescie spokoj - po 21-22 jest cisza, nie ma dyskotek, dzieci mogą spokojnie spac a my sobie na balkoniku siedzimy ;) na miescie sa place zabaw, karuzele, sporo roznych atrakcji. jak chlopcy podrosną to pewnie zmienimy miejscowke bo i oni mogą sie zacząć nudzic, ale teraz jest ok :)

reklama
Ja za bardzo wyboru nie mam bo szpital mam jeden i dom narodzin w którym nie urodzę bo tam tylko naturalne porody bez asysty lekarza znieczulenie będę miec zewnatrzoponowe i innego nie akceptuje napewno ogólnego bo nie wyobrażam sobie przespać swój poród rodzę w pon w środę rano juz jestem w domu :) tym razem biore sobie jedynkę i chce miec święty spokój następne usg mam w październiku :) sie poczekam a jak :)

Do góry