reklama
Takie silne kopniaki to wg książek od 28 tygodnia ciąży mogą nawet być. Ja kopniakow jeszcze mocnych nie czuje ale w sumie logiczne jak dzidzia ma 300g to jeszcze ciut musi przybrać by je czuć he.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
finkemma
Fanka BB :)
M
mama290
Gość
U mnie chłodek mam nadzieje ze sie nie rozkręci moje dziecko długo będzie bezimienne ja czuje coraz mocniejsze kopniaki i w rożnych częściach brzucha i juz sa wyczuwalne pod ręka ale ciekawe jest to ze wczoraj ze trzy razy dostałam kopniaka. Pod zebrami i tak sobie myśle co to dziecko wyczynia z ta macica ze aż tak wysoko mnie kopie jeszcze wiecOrem zjadłam pikantne jedzenie to juz Wogole pół nocy stuku puku
Pijcie duzo wody dziewczyny ja sie odwodnilam i omalo nie wylądowałam w szpitalu z takim bólem głowy ze szok
Pijcie duzo wody dziewczyny ja sie odwodnilam i omalo nie wylądowałam w szpitalu z takim bólem głowy ze szok
Katarzyna92
Ja mojego młodego czuję przez cały dzień chyba za bardzo nie lubi spać Ja jestem chudzinka więc M wczoraj pod ręką też czół zresztą nawet niekiedy widać
Ja mam do południa słońce w całym mieszkaniu i teraz żałuje że wczoraj nie przygotowałam sobie obiadu bo chyba się dzisiaj tam ugotuje razem z nim...
Ja mam do południa słońce w całym mieszkaniu i teraz żałuje że wczoraj nie przygotowałam sobie obiadu bo chyba się dzisiaj tam ugotuje razem z nim...
Katarzyna92
Ja mam na szczęście barszczyk ugotowany a na drugie zrobię rybkę z ziemniakami i jakaś sałatką albo czymś jeszcze brak koncepcji
reklama
Kasiu łączę się z Tobą w bólu, ja codziennie gotuję świeży obiad, dziś chińszczyzna
Ewel87 skorzystałam z Twojej podpowiedzi i też nie otwieram balkonu, aż słońce przejdzie na drugą część mieszkania ;-)
mama290 dbaj o siebie, mnie też masakrycznie bolała wczoraj głowa i wiem, że za mało pije, to mój poważny problem w ciąży
Co do prasowania to ja prasuję wszystko dzieciom ale sobie tylko to co się gniecie czy noszę jako ubranie zewnętrzne, maluszkowi zawsze wszystko bo to ważne, samo pranie to przecież za mało.
Moje dziecko więcej śpi teraz, ale mam tak jak Kasia leżąc widzę poruszanie się brzuszka bez dotykania, cudowny widok
Ewel87 skorzystałam z Twojej podpowiedzi i też nie otwieram balkonu, aż słońce przejdzie na drugą część mieszkania ;-)
mama290 dbaj o siebie, mnie też masakrycznie bolała wczoraj głowa i wiem, że za mało pije, to mój poważny problem w ciąży
Co do prasowania to ja prasuję wszystko dzieciom ale sobie tylko to co się gniecie czy noszę jako ubranie zewnętrzne, maluszkowi zawsze wszystko bo to ważne, samo pranie to przecież za mało.
Moje dziecko więcej śpi teraz, ale mam tak jak Kasia leżąc widzę poruszanie się brzuszka bez dotykania, cudowny widok