reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja bardzo skabo nadal czuje ruchy :-( nie moge sie doczekac na te prawdziwe silne kompniaki... jeszcze dzis w nocy jak sie przewracalam z boku na bok tak mnie zabolalo z prawej stronu ze szok ale zaraz przeszlo

reklama
Takie silne kopniaki to wg książek od 28 tygodnia ciąży mogą nawet być. Ja kopniakow jeszcze mocnych nie czuje ale w sumie logiczne jak dzidzia ma 300g to jeszcze ciut musi przybrać by je czuć he.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No tak ewel masz racje , tylko ze ja jak zapewne wszystkie wy chcialabym miec juz swoje malenstwo na rekach ...

Ja czuje takie przeciaganie czesto i kopniaki ze stopy albo uderzenia z lokcia lub kolana dosc wyrazne sa te ruchy ale napewnie nie takie jak beda pozniej :) ach i ten demotwator dobry biedne blizniaki ;)

Załączniki

• 1436078067165.jpg
    1436078067165.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 28
Racja pewnie. Ale już połowa wiec będzie z gorki:-) znowu upał ja dzis zamknęłam okna bo leci ciepłe powietrze a na zew juz 28

U mnie chłodek mam nadzieje ze sie nie rozkręci moje dziecko długo będzie bezimienne :) ja czuje coraz mocniejsze kopniaki i w rożnych częściach brzucha i juz sa wyczuwalne pod ręka ale ciekawe jest to ze wczoraj ze trzy razy dostałam kopniaka. Pod zebrami i tak sobie myśle co to dziecko wyczynia z ta macica ze aż tak wysoko mnie kopie jeszcze wiecOrem zjadłam pikantne jedzenie to juz Wogole pół nocy stuku puku
Pijcie duzo wody dziewczyny ja sie odwodnilam i omalo nie wylądowałam w szpitalu z takim bólem głowy ze szok

Ja mojego młodego czuję przez cały dzień chyba za bardzo nie lubi spać:) Ja jestem chudzinka więc M wczoraj pod ręką też czół zresztą nawet niekiedy widać:D
Ja mam do południa słońce w całym mieszkaniu i teraz żałuje że wczoraj nie przygotowałam sobie obiadu bo chyba się dzisiaj tam ugotuje razem z nim...

Kasia a co gotujesz dobrego? Ja dumam właśnie czy leczo z cukinia i warzywami czy może kasze z ryba i ogórkiem kiszonym :) albo jeszcze coś innego he

reklama
Kasiu łączę się z Tobą w bólu, ja codziennie gotuję świeży obiad, dziś chińszczyzna
Ewel87 skorzystałam z Twojej podpowiedzi i też nie otwieram balkonu, aż słońce przejdzie na drugą część mieszkania ;-)
mama290 dbaj o siebie, mnie też masakrycznie bolała wczoraj głowa i wiem, że za mało pije, to mój poważny problem w ciąży
Co do prasowania to ja prasuję wszystko dzieciom ale sobie tylko to co się gniecie czy noszę jako ubranie zewnętrzne, maluszkowi zawsze wszystko bo to ważne, samo pranie to przecież za mało.
Moje dziecko więcej śpi teraz, ale mam tak jak Kasia leżąc widzę poruszanie się brzuszka bez dotykania, cudowny widok

Do góry