reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Znam mamuski ktore nie prasuja ale to w sumie rzadkosc z kim bym nie rozmawiala to tak do roku prasowanie obowiazkowe. Ja do tej pory prasuje corki ubrania meza koszulki i spodnie, firany i posciele a swoje to tylko to co sie gniecie. Nie przeszkadza mi to wlanczam film i zelasko w ruch. A teraz dojdzie czlonek rodziny dodatkowe prasowanie dodatkowe sprzatanie po jeszcze jednej osobie i prania wiecej i mycia naczyn heh ogolnie obowiazkow dochodzi.
Jakos to bedzie . Ostatnio mam kryzys bo strasznie psy mnie denerwuja :( tupaniem szczekaniem wskakiwaniem na sofy :( teraz widze to co bedzie mi bardzo przesKadzac jak Alex sie urodzi. Musze sie wziasc troche za nie i chyba oducze spania na sofach :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prasuje te pierwsze a pózniej juz nie takie miałam sterty prania ze chyba bym nic innego nie robiła tylko prasowała a moja babka od sprzątania nie prasuje wiec zostają mi tylko mundurki szkolne a takie małe ciuszki to wrzucam do suszarki wyciągam składam i jak podrasowane u nas zmywarka i pralka chodzi w kółko:)

Nie zabardzo jestem zwolennikiem suszarki bo strasznie niszczy ubrabia ... aczkolwiek wiem ze napewno jest prakryczna

Kinia ja mam nowa ale stara była zupełnie inna ta która mam teraz to Ferrari wsród suszarek nic nie niszczy nawet takich naprasowanek na bluzkach dzieci w lato susze na dworze jak jest pogoda bo lubie a w zimę suszarka i cześć ubrań rozwieszał po domu dzisiaj np miałam 2 pranie i trzecie w pralce będzie sie prac w nocy bo mam tańszy prąd i staram sie wykorzystywać ja muszę sobie wszystko upraszczać nic nie myje w rękach wszystko w zmywarce moj ma z30 koszul i jak wszystkie mu wyjdą to sobie wiezie do pralni i tam mu prasują i piora

Kasz ja piore prasuje i czekaja w workach prozniowych tam im wilgoc zapachy i kurz nie straszne a przed porodem najzwyczajnie poukladam w szafkach

hej melduję się i ja :-) czuję się ok :-) jutro jadę o 13 po męża na lotnisko :-) więc będę raczej sporadycznie zaglądać. ale postaram się was informować co u mnie :-)

pozdrawiam serdecznie :-)

Chyba i ja w te worki prozniowe sie zaopatrze i przygotuje juz wszystko :) czy wasze dzieciaczki tez jakies mniej ruchliwe w te upaly? Moja mala wczoraj tylko rano pare kopniakow mi dala i caly dzien nic... A ja juz od zmyslow odchodze ehh

KASZ moja cały dzień nic poza rankiem i wieczorem :) wiec myślę że normalne gorąco jest to spia he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Moj Alex sie wierci duzo ostatnio dzis tez buszuje odkad zaczelam rozmawiac z mezem. Jak dlugo nie kreci sie wlanczam piosenke indili i po chwili juz buszuje. Obudzily mnie dzis grzmoty ale jakie glosnie pioruny tez byly ale co jest dziwne niebo praktycznie bez chmur a jak chmurka to biala na blekitnym niebie pewnie gdzis daleko ta burza a tak sie niesie. Na dworze 21 st przyjemnie chlodno a w domu 30 st okna potwieralam z nadzieja ze sie wychlodzi bo zapowiadaja ze dzis nadal tak goraco ma byc .

Do góry