reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja to w sierpniu robie boję się czekać do wrzesnia:-) ja to zawsze wole mieć wcześniej wszystko taka moja natura he ale spakuje się do szpitala pod koniec września he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mam już praktycznie wszystko, wiele rzeczy zafoliowanych/zapakowanych, więc może czekać, boję się bo dwukrotnie od 7 miesiąca musiałam leżeć i raz miałam przodujące łożysko, więc nie mogłam nic zrobić w samej końcówce.
Dziś zaczęłam dzień o 3, wstałam do toalety i już nie zasnęłam :-( W moim mieszkaniu jest zdecydowanie za gorąco a tak ma być jakieś 2 tygodnie :eek:

Ja dzis w koncu doczekalam sie mebelkow. Teraz mam gdzie to juz ukladac i bede mogla z czystym sumieniem kupowac nowe rzeczy :) nam tez nie wiele zostalo, duzo juz mamy ale tych drobnostek sie tez uzbiera. Nie chce odkladac na ostatnia chwile bo moge juz nie miec sily na zakupy a moze mala zechce wczesniej przyjsc na swiat ;) max do konca wrzesnia musze miec wsxystko lacznie z torba do szpitala :)

Oj ja juz we wrześniu to muszę byc gotowa łącznie z torba :) prac jeszcze lubie ale prasować nie znoszę tym bardziej takich małych ubranek

Dziewczęta nie narzucajcie takiego tempa:) ja mam jedne śpioszki które kiedyś z córeczką kupiłam przy okazji kupowania sukienki dla starszej. Tak jej się te śpiochy podobały że nie było innej opcji tylko je kupić.Poza tymi śpiochami nie mam absolutnie NIC. Nawet jakieś drobne rzeczy po starszej i ciuszki są w PL i pewnie dopiero na początku września je przywieziemy.
Tak więc mam nadzieję, że maluszek spokojnie do 40 tygodnia poczeka aż mama się zorganizuje:)

Ja jeszcze w lesie. Kupilam kocyk, 2 bodziaki i tyle.... a i liste mam co trzeba kupic ale najpierw musze sie przekopac przez kartony po starszej corce.

Ja mam tylko 2 pary body z Lidla neutralnego koloru i nic więcej :) mąż mnie powstrzymuje od zakupów, bo niby jakieś rzeczy musimy od szwagierki dostać a nie wiemy ile tam tego jest nawet. Wiec na razie czekam.

A ja nawet chyba połowy nie mam.,.szybkie jesteście z tymi zakupami :) Jakoś tak powoli mi to idzie. U mnie dziś było jak na Anglię bardzo gorąco. Po pracy u córki w szkole był letni festyn więc poszliśmy wszyscy, mała przynajmniej się wybawila z koleżankami. A teraz odpoczywam po całym dniu i zajadam się truskawkami :)

reklama
Dobre jesteście dziewczyny ja wszystko mam porozrzucane tyle co znalazłam z poprzedniej ciąży to kocyk parę ciuszków które uznałam że na chłopaka będą paczkę chusteczek mokrych, sudokrem i jakieś tam pierdułki łóżeczko wózek i materac u szwagierki na strychu leży ale nie mam głowy na razie do tego wszystkiego mama zaoferowała się że jak coś to ona pomoże skompletować resztę... A co do torby to już mam po części spakowaną ale tylko dlatego że wiem jak by to M miał zrobić to połowy rzeczy by się w niej nie znalazło

Do góry