reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kurcze nie wiem dlaczego ale juz weszlam w tryb wicia gniazda nie wiem dlaczego ale jakos tak cos w srodku kaze mi sie spieszyc macie juz tak ? Ja mam gotowa walizke , ubranka posciele wszystko uprane poprasowane i na sile staram sie sama siebie zwolnic troche w poprzedniej ciazy zaczelam miec taki naciska po 30 tyg a teraz to juz lekka przesada

reklama
:D ja jeszcze az tak nie wije tego gniazda :D nic nie pralam zaczne pod koniec 8 miesiaca ale czuje ze lozeczko jak tylko przywioza rozkladam i wozek pewnie tez :D

No ja to sie czuje w glowie jak gdybym za miesiac rodzic miala hahahah.
Moze u mnie to przez to ze z pierwszym nic gotowe nie mialam jak sie urodzil bo dopiero zaczynalam cos organizowac moze w srodku sie boje ze zabraknie mi czasu

Hej rany jak dzis goraco a ja caly dzien w biegu. Ale wiecie co czuje juz te moje bąble na 100% i to nie tylko jak leżę i sie skupiam nad tym. W ciagu dnia tez. Mega uczucie ale cos czuje ze później będzie hardcore :) mowicie o wiciu gniazdka hmmm ja chyba w sierpniu sie za to wezmę. Dzis dokonalam pierwszego zakupu dla maluchów :) dwa kombinezoniki niedzwiadki newborn w kolorze białym i brązowym. Uzywane po 3 dyszki. Będą zapewne dobre tyle co na wyjscie ze szpitala ale muszą być :)

Sylka ja Ci zazdroszcze blizniakow jak bylam na pierwszym usg to pytalam czy dwojki tam nie mam :D fajnie tak za jednym razem u nas w rodzinie rodza sie blizniaki ale na mnie nie padlo :)

Claudia ja tez mowię do mojego przecież zostało tylko 120 dni :) a mu siedzimy na pobojowisku bo listwy czekają aż sie założą same łóżeczka to nawet nie muszę rozkładać :) tylko je wyszoruje bo chłopaki pozalewali mlekiem

Claudia lepiej się przygotować wcześniej niż za późno :) ja mam ciuszki prawie wszystkie cześć kosmetycznych rzeczy typu zestaw do paznokci, butelki, laktacji, pieluchy tetrowe i flanelowe, podkłady itp w sierpniu będę prala rzeczy i je prasowala zamowimy tez wtedy lozeczko:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie tylko Ty ja poza ciuszki też nie mam jeszcze nic. Za pranie u prasowanie to myślałam żeby we wrześniu się zabrać, a tu dziewczyny juz prasują.

Do góry