Kurcze nie wiem dlaczego ale juz weszlam w tryb wicia gniazda nie wiem dlaczego ale jakos tak cos w srodku kaze mi sie spieszyc macie juz tak ? Ja mam gotowa walizke , ubranka posciele wszystko uprane poprasowane i na sile staram sie sama siebie zwolnic troche w poprzedniej ciazy zaczelam miec taki naciska po 30 tyg a teraz to juz lekka przesada
reklama
finkemma
Fanka BB :)
ja jeszcze az tak nie wije tego gniazda nic nie pralam zaczne pod koniec 8 miesiaca ale czuje ze lozeczko jak tylko przywioza rozkladam i wozek pewnie tez
No ja to sie czuje w glowie jak gdybym za miesiac rodzic miala hahahah.
Moze u mnie to przez to ze z pierwszym nic gotowe nie mialam jak sie urodzil bo dopiero zaczynalam cos organizowac moze w srodku sie boje ze zabraknie mi czasu
Moze u mnie to przez to ze z pierwszym nic gotowe nie mialam jak sie urodzil bo dopiero zaczynalam cos organizowac moze w srodku sie boje ze zabraknie mi czasu
Sylka87
Hej rany jak dzis goraco a ja caly dzien w biegu. Ale wiecie co czuje juz te moje bąble na 100% i to nie tylko jak leżę i sie skupiam nad tym. W ciagu dnia tez. Mega uczucie ale cos czuje ze później będzie hardcore mowicie o wiciu gniazdka hmmm ja chyba w sierpniu sie za to wezmę. Dzis dokonalam pierwszego zakupu dla maluchów dwa kombinezoniki niedzwiadki newborn w kolorze białym i brązowym. Uzywane po 3 dyszki. Będą zapewne dobre tyle co na wyjscie ze szpitala ale muszą być
finkemma
Sylka ja Ci zazdroszcze blizniakow jak bylam na pierwszym usg to pytalam czy dwojki tam nie mam fajnie tak za jednym razem u nas w rodzinie rodza sie blizniaki ale na mnie nie padlo
M
mama290
Gość
Claudia ja tez mowię do mojego przecież zostało tylko 120 dni a mu siedzimy na pobojowisku bo listwy czekają aż sie założą same łóżeczka to nawet nie muszę rozkładać tylko je wyszoruje bo chłopaki pozalewali mlekiem
Claudia lepiej się przygotować wcześniej niż za późno ja mam ciuszki prawie wszystkie cześć kosmetycznych rzeczy typu zestaw do paznokci, butelki, laktacji, pieluchy tetrowe i flanelowe, podkłady itp w sierpniu będę prala rzeczy i je prasowala zamowimy tez wtedy lozeczko:-)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
reklama
ewelisia85
Nie tylko Ty ja poza ciuszki też nie mam jeszcze nic. Za pranie u prasowanie to myślałam żeby we wrześniu się zabrać, a tu dziewczyny juz prasują.