reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kurcze nie wiem dlaczego ale juz weszlam w tryb wicia gniazda nie wiem dlaczego ale jakos tak cos w srodku kaze mi sie spieszyc macie juz tak ? Ja mam gotowa walizke , ubranka posciele wszystko uprane poprasowane i na sile staram sie sama siebie zwolnic troche w poprzedniej ciazy zaczelam miec taki naciska po 30 tyg a teraz to juz lekka przesada

reklama
:D ja jeszcze az tak nie wije tego gniazda :D nic nie pralam zaczne pod koniec 8 miesiaca ale czuje ze lozeczko jak tylko przywioza rozkladam i wozek pewnie tez :D

No ja to sie czuje w glowie jak gdybym za miesiac rodzic miala hahahah.
Moze u mnie to przez to ze z pierwszym nic gotowe nie mialam jak sie urodzil bo dopiero zaczynalam cos organizowac moze w srodku sie boje ze zabraknie mi czasu

Hej rany jak dzis goraco a ja caly dzien w biegu. Ale wiecie co czuje juz te moje bąble na 100% i to nie tylko jak leżę i sie skupiam nad tym. W ciagu dnia tez. Mega uczucie ale cos czuje ze później będzie hardcore :) mowicie o wiciu gniazdka hmmm ja chyba w sierpniu sie za to wezmę. Dzis dokonalam pierwszego zakupu dla maluchów :) dwa kombinezoniki niedzwiadki newborn w kolorze białym i brązowym. Uzywane po 3 dyszki. Będą zapewne dobre tyle co na wyjscie ze szpitala ale muszą być :)

Sylka ja Ci zazdroszcze blizniakow jak bylam na pierwszym usg to pytalam czy dwojki tam nie mam :D fajnie tak za jednym razem u nas w rodzinie rodza sie blizniaki ale na mnie nie padlo :)

Claudia ja tez mowię do mojego przecież zostało tylko 120 dni :) a mu siedzimy na pobojowisku bo listwy czekają aż sie założą same łóżeczka to nawet nie muszę rozkładać :) tylko je wyszoruje bo chłopaki pozalewali mlekiem

Claudia lepiej się przygotować wcześniej niż za późno :) ja mam ciuszki prawie wszystkie cześć kosmetycznych rzeczy typu zestaw do paznokci, butelki, laktacji, pieluchy tetrowe i flanelowe, podkłady itp w sierpniu będę prala rzeczy i je prasowala zamowimy tez wtedy lozeczko:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie tylko Ty ja poza ciuszki też nie mam jeszcze nic. Za pranie u prasowanie to myślałam żeby we wrześniu się zabrać, a tu dziewczyny juz prasują.

Do góry